A Life is Strange Remastered Collection is jővőre csúszik

A kiadó Square Enix és a fejlesztők, a Dontnod Entertainment és a Deck Nine Games a Life is Strange Remastered Collectiont a korábban tervezett szeptember 10-i megjelenési dátumról 2022 elejére halasztották. A játék PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Switchre és PC-re lesz elérhető a Steamen keresztül.

 

Íme a Square Enix teljes közleménye a késésről:

 

Helló, Life is Strange rajongók!

Van néhány fontos frissítésünk számotokra a közelgő megjelenési dátumokkal kapcsolatban. Miután a Life is Strange: True Colors szeptember 10-én jelenik meg, örömmel jelentjük be, hogy a Life is Strange: Wavelengths letölthető tartalom, amelynek főszereplője Steph Gingrich, szeptember 30-án jelenik meg.

Holnap egy új traileren keresztül, először engedünk betekintést ebbe a játékba!

 

 

A világméretű járvány folyamatos kihívásai miatt azonban szeretnénk enyhíteni a Life is Strange csapatára nehezedő további nyomást azzal, hogy több időt adunk a sorozat két megjelenése: a True Colors és a Remastered Collection között.

Ez indokolta azt a nehéz döntést, amiért elhalasztjuk a Life is Strange megjelenését: a Remastered Collectiont minden platformra – PC, PlayStation, Xbox, Stadia és Switch – 2022 elejéig.

Reméljük, hogy megértitek. Köszönjük a türelmeteket és az elsöprő támogatást! További információkért kérjük, tartsátok szemmel hivatalos csatornáinkat.

-A Life is Strange csapat

Forrás: Gematsu.com

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu