A The Order: 1886 fejlesztői elhalasztják a Lone Echo II megjelenését

Lone Echo II – az Oculus VR-játéknak több fejlesztési időre van szüksége, ezért nem jelenik meg augusztusban.

 

A Lone Echo II eredetileg augusztus 24-re tervezett megjelenési dátumát amúgy szerencsére csak kevesebb mint egy hónappal tolták el. A Ready at Dawn brit csapata közleményben erősítette meg, hogy nem tudják tartani a határidőt, megkövetve a virtuális valóságban játszódó sci-fi kalandok iránt érdeklődő felhasználókat, akik még idén, az Oculus VR eszközökön keresztül szeretnék élvezni a játékot.

„Egyértelmű, hogy még egy kis időre van szükségünk a csiszoláshoz és a kívánt minőségi szint eléréséhez. A játék késleltetése mindig nehéz döntés, de úgy gondoljuk, hogy mindannyian megérdemlitek, hogy a lehető legjobb terméket kapjátok” – nyilatkozta a csapat, felidézve a fejlesztés kihívásait a világjárvány idején, és megköszönve a rajongók türelmét.

 

 

A Lone Echo II visszaviszi a játékosokat a Szaturnusz gyűrűihez, ahol súlytalansági kalandban kell eljutniuk az űr mélyére, az idő határain túlra, hogy megfejtsék a legnagyobb rejtélyeket. A videojáték a Lone Echo folytatása, amelynek főszereplői Liv és Jack a Kronos II bányászállomás fedélzetén tartózkodnak, és amely 2017-ben jelent meg, és nagy sikert aratott.

A Ready at Dawn arról is ismert, hogy a The Order: 1886 című, PS4-exkluzív fejlesztést is jegyzik, amely első személyű harcba vitte a játékosokat a viktoriánus Londonban, egy ősi és embertelen ellenség terrorja ellen. A játékról bővebben a The Order: 1886 értékelésében olvashatsz.

A PlayStationnel való botlás után a Ready at Dawnt 2020-ban megvásárolta a Facebook, hogy olyan megidéző élményeket fejlesszen, mint amilyen az Echo II is.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu