Path of Exile 2 – még három évig várhatunk rá

A Path of Exile 2-nek még a nyilvános bétája is csak „egy-két év múlva” fog megérkezni.

 

A késések a videojátékok világában igen gyakoriak és az sem szokatlan, hogy egy játék három évvel később érkezik, mint eredetileg tervezték. A járvány azonban rengeteg, amúgy jól futó fejlesztést is megakasztott, így az olyan játékokra, mint a Path of Exile 2, még várnunk kell. Ahogy a The Gamer portálon láttuk, az alkotók maguk is kb. 2024-re datálják az érkezését.

Ez azt jelenti, hogy a megjelenés még messzebb lesz, mint gondoltuk. Az újságíró kollégák a Grinding Gear munkatársát, Chris Wilsont idézik, aki szerint a Path of Exile 2 legkorábban 2024 előtt érkezik, a nyilvános béta pedig egy-két éven belül. Ez azonban nem meglepő, hiszen 2020 elején a játék készítői még azt mondták, hogy legkorábban 2022-re készülnek el. De minden jel arra mutat, hogy a fejlesztés még tovább húzódik.

 

 

A kreatív a Baeclast podcastban beszélt a Path of Exile 2 jelenlegi állapotáról és a kihívásokról, amiket csapata az elmúlt hónapokban leküzdött. Később a nyilvános béta fázis részleteiről is beszélt, kiemelve a kétéves időkeretet, amely miatt legrosszabb esetben 2023 nyarán tesztelhető először az alkotás.

A fejlesztő elmondása szerint a csapat az első felvonás körülbelül 90%-át és a második felvonás 75%-át már befejezte. A játék azonban összesen hét felvonást tervez, így még sok munka vár rájuk. A rajongók addig is kipróbálhatják az eredeti Path of Exile-t, amelyet sokan az utóbbi évek egyik legjobb A-RPG-jének tartanak.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu