Battle royale-kanyart tesz a The Last of Us Part II? [VIDEO]

Lehetséges, hogy a Sony Interactive Entertainment a The Last of Us franchise-on keresztül próbálkozik majd a free-to-play termékek piacán.

 

A The Last of Us Part II már több mint egy éve, hogy megjelent PlayStation 4-en. PlayStation 5-ös verziót hivatalosan még nem jelentett be belőle a Naughty Dog, de tudjuk jól, hogy lesz valami, hiszen az első részből is volt Remastered kiadás (és ott is a PlayStation 3 hónapokkal a PlayStation 4 rajtja előtt történt az eredeti megjelenés, míg a folytatás ugyanezt lépte meg, csak le kell a 3-ast 4-esre, a 4-est pedig 5-ösre cserélni…).

A stúdió korábban megígérte, hogy lesz multiplayer, de csak egy későbbi időpontban. Már akkor is azt állították „a pajkos kutyák”, hogy az első The Last of Usban található Factions módhoz képest jóval nagyobbra nőtt a stúdió elgondolása a többjátékos módról, és hogy a hatalmasnak nevezett egyjátékos „főételt” is támogatni tudják, az alapjátékba végül nem tették be a többjátékos szegmenst, ami tehát még „a sütőben van”.

Viszont már sejteni lehet, hogy a Naughty Dog milyen irányba is tapogatózhat a The Last of Us Part II multiplayerével. Ugye mostanában is még népszerű a battle royale műfaj. Elég mindössze két játékot megemlítenünk, hiszen mostanában ők a legismertebbek a stílusban: Fortnite, illetve Call of Duty: Warzone. És egy YouTube-os, Speclizer szerint a The Last of Us is csatlakozhat, ugyanis a lent megtekinthető videóban bemutatta az adatbányászat eredményét…

…ami konkrétan egy hatalmas pályát takar, ami egy nagy, battle royale-szerű arénát mutat. Mivel a The Last of Us Factions módjában kisebb, deathmatch stílusú pályákat láthattunk, ez egy nagy változásnak ígérkezik. 3D-s asseteket is talált az illető, így például a motelt vagy a benzinkútat is megtaláltak, és a helyszínek részben a sztorimódból lettek átemelve. Egy nyakörvet is felleltek… csak nem lesznek kutyák is a multiplayer módban?

Mindez még nem hivatalos.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu