Activision Blizzard: a fejvadászok szerint elijesztik a tüntetők a jelentkezőket!

Az interjúra behívott jelentkezőket zavarják azok az Activision Blizzard alkalmazottak, akik változást követelnek…

 

Valentine Powell, a Blizzard kezelőfelületekért felelős mérnöke azt tweetelte, hogy az Activision Blizzard fejvadászai a cég dolgozóit megkeresik azzal a kéréssel, hogy „ne legyenek ennyire hangosak” a változásokat követelve, mert nehéz nekik így megfelelő jelölteket találni. Hozzátette, hogy szerinte az sosem elfogadható, hogy azt mondják az embereknek: ne próbáljanak egy jobb munkahely megteremtése mellett kiállni…

Egy másik Blizzard-alkalmazott, Jessica Gonzalez ezt bizonyítékkal is alátámasztotta. Egy toborzótól kapott üzenetet osztott meg, aki azt állítja, hogy ezen a téren „a frontvonalban van”, és néhány, Gonzalez által megosztott cikk megijeszti a jelentkezőket. Arra kérte őt, hogy ossza meg, mit is csinál az Activision Blizzard, ami a frusztráló, negatív viselkedési formák eliminálására törekszik, ugyanis bár a cég ennek lefejezésével foglalkozik, Gonzalezék lépései nem térnek ki erre.

Ezzel csak az a baj, hogy a toborzó személy mintha elfelejtette volna: az Activision Blizzard eleinte lefitymálta a cég ellen indított pert, ami óta utánuk a vízözön… emiatt nem csoda, hogy többen is azt válaszolták, hogy „amint halljuk, hogy az Activision Blizzard valójában mit is csinál, hogy a mérgező viselkedést megszüntesse, örömmel megosztanánk”. Meg ugye ott van az is, hogy ő most szabályozni szeretné, hogy ki mit posztol!

A probléma ott van, hogy a toborzóknak kellene megnyugtatnia a jelentkezőket, hogy ők tényleg otthon érezhessék magukat, ha valóban az Activision Blizzardnál kezdenek dolgozni. Az pedig, hogy az alkalmazottak kiállnak egymás mellett, egy olyan aspektus, amit nem lenne szabad elfeledni: ez a bajtársias viselkedés igenis hasznos tud lenni. Az egész úgy hat, mintha a fejvadászok a dolgozókra kennék az egészet, mert ők „amik a szívemen, az a számon” stílussal állnak hozzá.

A végére annyit mondunk, hogy jelenleg még nem érzékelünk komoly változást az Activision Blizzard környékén. Pedig Bobby Kotick, a kiadó vezérigazgatója grandiózus ígéreteket tett… csak ugye a szavakat tettek kellene, hogy kövessék.

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu