A Dying Light 2 alkotói egy új AAA nyílt világú RPG játékot fejlesztenek

A Techland weboldalán nemrég két olyan álláshirdetést fedeztek fel, amelyek a Techland következő játékainak irányát sejtetik.

 

Az eredetileg vártnál hosszabb várakozás után a Techland az év végén dobja piacra a Dying Light 2 Stay Human című játékát. A készítők azonban nem tétlenkednek, és máris egy új, nagy költségvetésű projektet tartanak a kezükben, amely a friss állásajánlatok szerint ismét egy nyílt világú akció-RPG lenne, bár a helyszínt illetően továbbra is rejtélyes a dolog.

A részletekbe menően a lengyelországi székhelyű cég két vezetői pozícióba toboroz: egy 3D-művészt, akit a cég „következő nagy címén” való munkára szánnak, és egy quest designert, aki „ismeri a narratíva és a játékmenet közötti különbségeket a nyílt világú akció-RPG-kben „. Az eXputer által felfedezett mindkét hirdetés különböző, inkább technikai követelményekkel bővül.

Ha a Techland ismét egy nyílt világú akció-RPG-n dolgozik, a rajongóknak gyorsan a Dying Light harmadik része juthat eszükbe, azonban nem szabad elfelejteni, hogy öt évvel ezelőtt a sajtó arról biztosította a céget, hogy egy nyílt világú, fantasy, RPG elemeket tartalmazó, egyéni és kooperatív játékra szánt kalandjátékon szeretne dolgozni. Vajon maradnak a tervek?

Néhány napja az is kiderült, hogy a Techland a Dying Light 2 Stay Human és más projektekre koncentrál, elutasítva az első Dying Light PS5-re és Xbox Series X | S-re történő adaptálását, legalábbis egyelőre. A Dying Light 2 december 7-én kerül a boltokba PC-re, PS5-re, PS4-re, Xbox Series X | S-re és Xbox One-ra, és ismét kihívás elé állítja a játékost, hogy próbára tegye idegeit, miközben egy zombiktól hemzsegő világban járkál.

A Dying Light 2 újdonságai a GamesComra várhatók. A Techland a Dying Light-saga mellett más IP-ken is dolgozott már, mint például a Call of Juarez.

Forrás: Exputer

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu