[GSC 2021] Feltámad a Saints Row [VIDEO]

Rebooton esik át a Saints Row franchise is. Manapság ez a trendi.

 

A Volition, akik amúgy a kezdetek óta a Saints Row-hoz köthetőek, ismét a nyeregben van, ugyanis az Embracer a Deep Silveren keresztül megbízta őket a sorozat újrakezdésével, aminek eredménye egy cross-gen játék lesz. A játék egy kitalált városban, Santo Ilesóban játszódik, az Egyesült Államok középnyugati régiójában. Bűnözésből nincs hiány, a törvényen kívüli frakciók pedig a hatalomért küzdenek. Ekkor egy pár fiatal csoportot formál, hogy ők maguk is beszálljanak a ringbe.

A The Saints (a Szentek) vezetői mi volnánk, kollégáink pedig Neenah, Kevin és Eli volnának. Ideje a Los Panteros, a The Idols, és a Marshall megdöntésének. Lényegében egy start-up cég beindításában fogunk közreműködni, igaz, bűnözői szemszögből tesszük ezt. Egy sandbox élményre számíthatunk, amiben küldetések, lövöldözés, vezetés és siklóernyőzés is lesz bőven. Testre lehet szabni a karakterünket, a csapatunkat és az autónkat is. Eredeti sztori, hihetetlen jelenetek, és a franchise-ra jellemző humor? Pipa.

Az eddigi legnagyobb játékterület? Pipa. Kilenc egyedi kerület, amit a sivatag vesz körül. Bűnözői birodalom felépítése? Az is lesz. Sok fegyver? Revolverek, rakétavetők. Közelharc is lesz, de a fegyverek között lesznek azért újak is, és a Volition mindent szórakoztatónak mond. Az autón kívül motorra, helikopterbe, repülőgépbe, vagy akár gokartba is ülhetünk, és ezen kívül még lesz pár jármű, amit kezelésünkbe vehetünk. Kooperatív játékmenet is lesz, így nem muszáj egyedül játszanunk. A csapattársunkat is megtréfálhatjuk, így nem biztos, hogy mi magunk leszünk a főnökök. És bármikor beszállhatnak a többiek.

A Saints Row február 25-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Epic Games Store-exkluzívként), PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra. Egy hétig amúgy extraként az Epic Games Store-ról be lehet húzni ingyen a Saints Row: The Third Remastered-et. Úgyhogy itt az új felvonás helyett inkább újrakezdi az egészet a Volition. Kérdéses, hogy jó döntés-e ez.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu