Menu

PlayStation Plus: kiszivárgott a három szeptemberi játék?

Lehetséges, hogy megtudtuk, mi az a három játék, amit a Sony a PlayStation Plus-előfizetőknek ingyenesen elérhetővé tesz az ősz első hónapjában.

 

Kicsit furcsa, hogy szeptemberben fogja csak a Sony megerősíteni, hogy a PlayStation Plusért nem kevés pénzt fizető PlayStation 5-ösök és PlayStation 4-esek, de ez van: a hónap első keddjét (szeptember 7-e) megelőző szerda szeptember 1-jére esik, így addig még van pár nap, és a Sony változtathat a tervein. Egy játékot előre kizártunk (vagy legalábbis a fejlesztők tették): a The Medium a Bloober Teamtől nem lesz a szeptemberi játékok között.

A francia Dealabs egyik tagja, billbil-kun szerint két PlayStation 4-es, illetve egy PlayStation 5-ös játékra számíthatunk. Ez tehát a megszokott szint, amitől ritkán is, de a cég el szokott azért térni. A PlayStation 5-tel rendelkezők az Overcooked!: All You Can Eatet kapják, míg aki PlayStation 4-en van, a Hitman II-t, továbbá a Predator: Hunting Groundsot kapja a felhasználó szerint.

Az Overcooked egy partijáték, ami műfajában nem rossz választás, de az előfizetők számára nem biztos, hogy sikeres lépés (főleg az antiszociális felhasználóknak); a Predator: Hunting Grounds főképp multiplayerben lehet jó szórakozás (ám ez sem olyan nagyon kiemelkedő), de legalább az IO Interactive-tól a Hitman II sikeres lépés lehet, hiszen a 47-es ügynök eléggé szórakoztató tud lenni, és azóta már megjelent a Hitman III is (cross-gen játékként, magába foglalva a trilógia összes helyszínét).

Addig az augusztusi játékokat elérhetjük: a Hunter’s Arena: Legends PlayStation 5-re ÉS PlayStation 4-re is letölthető, míg a PlayStation 4-es játékpáros a Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville, továbbá a Tennis World Tour 2 lenne. Ha eddig kimaradtak, még nem késő letölteni őket (de azért a teniszjáték eléggé rétegjátéknak nevezhető, ne is firtassuk tovább).

Itt, a legvégén leírjuk a szokásost: ez egyáltalán nem hivatalos, és nem is biztos, hogy a Sony végül ezekkel a játékokkal próbálkozik. De lehet, hogy végül mégis. Szerdán megtudjuk.

Forrás: JVL

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu