PlayStation Plus: kiszivárgott a három szeptemberi játék?

Lehetséges, hogy megtudtuk, mi az a három játék, amit a Sony a PlayStation Plus-előfizetőknek ingyenesen elérhetővé tesz az ősz első hónapjában.

 

Kicsit furcsa, hogy szeptemberben fogja csak a Sony megerősíteni, hogy a PlayStation Plusért nem kevés pénzt fizető PlayStation 5-ösök és PlayStation 4-esek, de ez van: a hónap első keddjét (szeptember 7-e) megelőző szerda szeptember 1-jére esik, így addig még van pár nap, és a Sony változtathat a tervein. Egy játékot előre kizártunk (vagy legalábbis a fejlesztők tették): a The Medium a Bloober Teamtől nem lesz a szeptemberi játékok között.

A francia Dealabs egyik tagja, billbil-kun szerint két PlayStation 4-es, illetve egy PlayStation 5-ös játékra számíthatunk. Ez tehát a megszokott szint, amitől ritkán is, de a cég el szokott azért térni. A PlayStation 5-tel rendelkezők az Overcooked!: All You Can Eatet kapják, míg aki PlayStation 4-en van, a Hitman II-t, továbbá a Predator: Hunting Groundsot kapja a felhasználó szerint.

Az Overcooked egy partijáték, ami műfajában nem rossz választás, de az előfizetők számára nem biztos, hogy sikeres lépés (főleg az antiszociális felhasználóknak); a Predator: Hunting Grounds főképp multiplayerben lehet jó szórakozás (ám ez sem olyan nagyon kiemelkedő), de legalább az IO Interactive-tól a Hitman II sikeres lépés lehet, hiszen a 47-es ügynök eléggé szórakoztató tud lenni, és azóta már megjelent a Hitman III is (cross-gen játékként, magába foglalva a trilógia összes helyszínét).

Addig az augusztusi játékokat elérhetjük: a Hunter’s Arena: Legends PlayStation 5-re ÉS PlayStation 4-re is letölthető, míg a PlayStation 4-es játékpáros a Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville, továbbá a Tennis World Tour 2 lenne. Ha eddig kimaradtak, még nem késő letölteni őket (de azért a teniszjáték eléggé rétegjátéknak nevezhető, ne is firtassuk tovább).

Itt, a legvégén leírjuk a szokásost: ez egyáltalán nem hivatalos, és nem is biztos, hogy a Sony végül ezekkel a játékokkal próbálkozik. De lehet, hogy végül mégis. Szerdán megtudjuk.

Forrás: JVL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu