No Man’s Sky Frontiers: frissítés 3.6 – valószínűleg nem a végső határ

No Man’s Sky úgy tűnik nem áll le egyhamar, most jelent meg az új Frontiers frissítés, amely egy rakás teljesen új vizuális elemet és játékmenetbeli fejlesztést hoz.

 

A játék 2016-ban jelent meg, és azóta számos alapvető változáson ment keresztül, többek között játékmenet-frissítéseken, új grafikán és új NPC-ken, ráadásul most már háziállatokat is tarthatunk.

A Frontiers nevű legújabb frissítés ismét rengeteg újdonságot ad hozzá, sőt, most már településeket is. Ezek a települések nem csak a látvány kedvéért vannak, hanem a játékos irányíthatja őket, és akár NPC-k vitáit is megoldhatják. Ezek a helyek kicsiben kezdődnek, de később nagy városokká válhatnak, ahogy a játékos megoldja a vitákat, nyersanyagokat gyűjt, és több építményt épít.

A frissítéssel ismét új effektekkel bővült a multi-tool, és a játék látványvilága is tovább javult.

A teljes javítási lista itt olvasható (Elég vaskos lista)

A fejlesztők azonban egy trailert is feltettek a frissítéshez, ami a legtöbb részletet tartalmazza

 

 

A No Man’s Sky elérhető PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en.

 

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu