Két közvetítésre is készülhetünk: a Sony és a THQ Nordic már bemelegít [VIDEO]

A pletykák beigazolódtak a Sony előadásáról, de a THQ Nordic (=Embracer Group) is készül egy közvetítéssel.

 

Kezdjük azzal, ami közelebb van hozzánk. A PlayStation Showcase 2021 a PlayStation 5 jövőjébe nyújt majd egy negyven perces betekintést. Ez a műsor szeptember 9-én, magyar idő szerint este tíz órakor kezdődik, és a PlayStation.com weboldalon, YouTube-on, Twitch-en, továbbá Facebookon is figyelemmel követhetjük.

A PlayStation Blogon olvasható bejelentés szerint a PlayStation 5 jövőjéről szól a műsor, amiben a PlayStation Studios csapataitól, illetve „a játékipar néhány legnagyobb képzelőerővel rendelkező fejlesztőjétől” fogunk újdonságokat hallani. Lesz a közvetítés után egy poszt-show szakasz is, amiben a fő műsorszám néhány résztvevőjétől hallhatunk további gondolatokat. Az viszont már fix, hogy a PlayStation VR 2-ről semmi információt nem fog közölni a Sony Interactive Entertainment.

A THQ Nordic pedig a tíz éves évfordulóját fogja ünnepelni. Ez kicsit kacifántos, de elmagyarázzuk: a Nordic Games bécsi központú kiadó cége jött létre 2011-ben; 2014-ben megszerezték a THQ brand jogait; 2016-ban az anyacég THQ Nordic AB, ez a kiadóágazat pedig THQ Nordic GmbH-ként futott tovább, egészen 2019 szeptember őszéig, mert ekkor rájöttek, hogy eléggé hülyeség két céget ugyanazzal a névvel futtatni, így a gigantikus terjeszkedésben levő anyacég átnevezte magát Embracer Grouppá…

Szeptember 17-én, magyar idő szerint este kilenc órakor lesz a műsoruk, amit Geoff Keighley fog vezetni. Hat új bejelentés lesz, ami téren és időn is utazást fog nyújtani. Legendás franchise-ok térnek vissza, köztük olyanok is, amik esetében a rajongók évtizedek óta várnak új részt. (Spongyabob…?) Az ELEX II-ből új részleteket és játékmenetet mutatni fognak, és egy másik, körökre osztott RPG, az Expeditions: Rome is ilyen formában megmutatja magát. A műsort YouTube-on, Twitch-en és Steamen is nézhetjük. A műsort a HandyGames adása vezeti fel (ez is a THQ Nordic > Embracer Group alá tartozó, német videojátékos cég).

Úgyhogy lesz mit nézni, de kíváncsiak vagyunk főleg a THQ Nordic műsorára.

Forrás: Gematsu, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu