Hideo Kojima Mads Mikkelsent kérte fel, a Mads Max főszerepére

A dán színésznek tátva maradt a szája Kojima furcsa ötletén.

 

Hideo Kojima… az Hideo Kojima. Évek óta figyelemmel kísérjük pályafutását és sajátos életvitelét, ami nem marad észrevétlen. Rendszeresen megjelenik a közösségi oldalakon, ahol kifejti a véleményét, vagy az első dolgot, ami eszébe jut. És mivel a Death Stranding Director’s Cut megjelenése már a küszöbön áll, a japán kreatív most bevallotta egyik legőrültebb ötletét, melynek főszereplője Mads Mikkelsen lesz.

 

Fuller úgy gondolja, hogy Mads Mikkelsen pánszexuális ördög a sorozatban, Clarice Sterlinget pedig afroamerikai színésznőnek kellene alakítania.

 

Mint ismeretes, Mikkelsen egyike a Death Strandingben részt vevő színészeknek, és kulcsszerepet játszik a játékban. Maga Kojima a Twitteren keresztül bevallotta, hogy elmondta a színésznek, hogy van egy ötlete, hogy ő legyen a főszereplője egy játéknak, és hogy azt tervezte, hogy „Mads Max” címet ad neki, legalábbis kódnévként. Természetesen a jó öreg Mads maximálisan meglepődött.

 

 

„Számos ötletem van, amit Mads főszereplésével szeretnék megvalósítani. Egyszer elmagyaráztam neki az egyiket, és figyelmesen hallgatta, de amikor elmondtam neki a címet, leesett az álla. Úgy tűnt, azt hitte, hogy viccelek, pedig komolyan gondoltam. A kódcím Mads Max” volt, egy finom szójátékkal utalva a népszerű filmes sagára, amelynek legújabb része Charlize Theron és Tom Hardy főszereplésével a japán alkotó kedvence.

Természetesen Hideo Kojima egy zseni, akit nehéz nem szeretni. Ne feledjük, hogy a Death Stranding Director’s Cut megjelenési dátuma szeptember 24. Ez a változat az eredeti játékhoz képest fejlesztéseket és még több tartalmat foglal magába.

Forrás: Twitter

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu