King Arthur – Knight’s Tale: frissítés és új játékbemutató is érkezett a sötét magyar fantasy RPG-hez!

Új részletek láttak napvilágot a magyar fejlesztésű King Arthur fordulóalapú taktikai szerepjátékkal kapcsolatban!

 

Az King Arthur: Knight’s Tale-nek sikerült meghódítania minket egy sötét helyszínnel és egy olyan történettel, amely megmenti az Artúr-legendát, sőt, új, baljós szemszögből mutatja be azt. A játéknak tavaly év végén sikerült elérnie a Kickstarteren kitűzött finanszírozási célt, és végül idén év elején jelent meg korai hozzáférésű változatban, egy lenyűgöző filmes trailerrel együtt.

A magyar Neocore Games stúdió kiadta a nyári frissítését, melyhez hozzáadta a hatodik játszható osztályt, a Sage-t. A frissítés tartalmaz kontroller támogatást és új nehézségi módokat is. A Neocore a frissítést egy videósorozat első részével kísérte, amely bemutatja a játék fejlesztésének előrehaladását, és bepillantást enged abba, hogy mi várható a játék végleges verziójában.

 

 

A videóban közelebbről is megismerhettük a harcrendszert és a taktika fontosságát. Értékelhetjük a morálrendszert és annak a világban betöltött szerepét, valamint a kidolgozott karakterfejlődést, amelyet a legklasszikusabb szerepjátékok ihlettek. Az új osztályt, a Sage-t az jellemzi, hogy a fagy-alapú mágiával segítheted a csapatod, védőgátakkal és jégfalakkal nyújtva védelmet.

A játék ötvözi az Artúr-fantasy sötét hangulatát a teljes értékű, fordulóalapú taktikai szerepjátékos harcokkal, nagy hangsúlyt fektet a karakterfejlődésre, és meglepő párbeszédektől tündököl. A vérbő akció-stratégiai-szerepjáték végleges megjelenését tavaszra tervezik, a jövőben pedig a tervek szerint PS5 és Xbox X|S sorozatra készült verziókkal is bővülni fog.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu