F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch megjelenési előzetes

Megérkezett a F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch megjelenési trailere, és wow, ez egy akciódús trailer.

 

Az oldalnézetes akciójáték grimdark, dieselpunk esztétikával és szőrös állatokkal hamarosan itt van. Már csaknem egy nap, és a PlayStation-tulajdonosok is megismerhetik az egyedi metroidvania játékot, amely Torch Cityben játszódik, főhősünk, Rayton pedig bujkál, miután a Machine Legion hat évvel ezelőtt elfoglalta a várost.

Most egy barátja letartóztatása után kénytelen előbújni rejtekhelyéről, visszaköveteli mechanikus öklét, és útnak indul, hogy megmentse barátját.

A Forged in Shadow, Torch fantasztikusan néz ki az Unreal Engine 4-nek köszönhetően, a harc pedig gyors tempójú – három különböző elsődleges fegyverrel (ostor, fúró és ököl). Továbbá a fejlesztők állítása szerint több mint egy tucat különböző típusú pálya, összetett rejtvények és nehéz harci kihívások várják majd a játékosokat.

Nézd meg a launch trailert alább:

A F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch világszerte szeptember 7-én jelenik meg digitálisan PlayStation 5-re és PlayStation 4-re. A fizikai kiadás Ázsiában szeptember 10-én, Japánban pedig szeptember 23-án jelenik meg. A tervek szerint a PC-s verzió is megjelenik a Steamen keresztül, de a megjelenési dátumot még nem jelentették be.

 

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu