Marvel’s Midnight Suns – Wolverine vs Sabertooth játékmenet bemutató!

A Marvel’s Midnight Suns ismét visszatért egy húszperces részleteibe gameplay-jel és fejlesztői kommentárral.

 

Egy új fejlesztői streamet tettek közzé ma a fejlesztők – a Firaxis Games. A streamet még egy egyedi poszterrel is reklámozták, melyen Wolverine áll szemben örök ősellenségével, Sabertooth-tal.

A fejlesztői kommentár sok részletre tér ki a kártyarendszer mechanikájával, a mozgásrendszerrel kapcsolatban, és további játékmenetet mutat be az Apátságból. Van néhány érdekes ínyencség, például a küldetések elkezdtek zökkenőmentesebbé válni, ahelyett, hogy betöltőképernyőkre támaszkodnának, egy Magik nevű karakter most már portálokat nyit, ahol egy Limbo nevű helyen keresztülmész, majd a tényleges küldetés helyszínére.

A játékos karakter mozgása sem tűnik úgy, hogy akciópontokat fogyaszt, és a hősiesség csak akkor kerül elköltésre (akciópontok), amikor a játékos képességeket használ. Tehát amikor a játékos egy szuperhőst irányít, technikailag mindig tökéletesen pozícionálhatja magát.

Egy problémám van ezzel a fejlesztői kommentárvideóval, és ez nem magával a játékkal, hanem a hangminőséggel van, amikor a fejlesztők beszélnek. Visszhangos, ráadásul a szerkesztéssel is van valami probléma, ami elveszi a felvétel minőségét; remélhetőleg újra feltöltik, hogy kijavítsák ezt a hang/szerkesztési problémát.

A fejlesztői kommentár alább látható, valamint a klassz poszter, amit a leleplezéshez posztoltak.

 

Marvel's Midnight Suns Wolverine vs Sabertooth

Forrás: Youtube

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu