NBA 2K22: vadonatúj City trailer és infók!

NBA 2K22: küldetések, felfedezés, jutalmak és egy új MY CAREER történet is szerepel a PS5 és Xbox Series verziókban.

 

A játék mindjárt kezdődik! Néhány nap múlva már pattogtathatjuk a kosárlabdát az NBA 2K22-ben, és élvezhetjük a franchise-ban eddig soha nem látott tartalmakat. Egy ambiciózus kiadás, amely nemcsak a továbbfejlesztett grafikával lepett meg minket, hanem az összes tartalommal is, amely idén szeptember 10-én érkezik PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series-re és Nintendo Switch-re. A következő generációs konzolok egyik újdonsága közül kiemelkedik a City, ahol a kosárlabdán túl „újrateremthetjük” magunkat.

A 2K részletesen bemutatott néhány újdonságot, amelyek a mindenféle oldalról életre keltett Cityvel együtt érkeznek majd. Ez a mód, amely csak a PS5-ös és az Xbox sorozaton lesz játszható, egy új történettel is kiegészül a MY RACE-ben, amelynek cselekménye arra invitál, hogy fedezd fel a területet, és tapasztald meg, mi újság a városban. Tehát egy olyan sportos utazáson keresztül, amely a klasszikus NBA kosárlabdát az NBA 2K22 új funkcióival ötvözi, új utakat nyit a franchise következő részének élvezetéhez.

 

 

A legújabb traileren keresztül olyan egyedi lehetőségeket mutat be a saga, mint a küldetések, amelyekben a játékos a sportkarrierjén túl olyan furcsa lehetőségekkel kísérletezhet, mint a divat vagy a zene. Másrészt, a sikeres kosárlabda karrier lehetővé teszi, hogy otthonunkat luxus ingatlanokkal, csodálatos kilátással és – miért is ne? –  kötélpályákkal fejlesszük, amelyek elvisznek minket a kívánt pályákra. Ebben az értelemben a játékos háza egy nagyon fontos pont a MY CAREER-ben, mert a cselekményen belül ez az a hely, ahol az edzők és a barátok új küldetésekkel látjnak el minket.

De nem minden forog a kosárlabdázó körül. A város az NBA 2K22-ben olyan részletekkel mutatja meg életerejét, amelyek arra hívják fel a figyelmet, hogy a városban mindig történik valami. A területen mindenféle helyszínt meg lehet majd látogatni, például a Matchmaking épületét vagy a 2K Clubot, ahol a játékosok a franchise legnépszerűbb dallamait játszhatják. Egy sor új funkció, amelyek együttesen a népesség növekedését generálják, amely új NPC-ket tartalmaz, amelyek összhangot teremtenek a sportolót körülvevő világban. Végül pedig az NBA 2K22 hasznos jutalmakat kínál majd a városban való mozgásért, például gokartokat és görkorcsolyákat, valamint új kifejezéseket, animációkat, egyedi névtáblákat és még sok mást.

 

nba 2k22

 

Másrészt a 2K Games már korábban megerősítette a The Neighbourhood visszatérését PS4, Xbox One, Nintendo Switch és PC játékosok számára. Ezt a módot azonban a „Court of the Sea” képviseli majd, egy olyan hajó, amelynek emeletein a fő lobbitól a legfelső fedélzetig különböző kosárlabdával kapcsolatos tevékenységeket kínálnak. Emellett az új évszakok új kirándulásokat is tartalmaznak majd, amelyek trópusi és egyéb, jól felismerhető helyszíneken helyezik el a játékost.

Az NBA 2K22 forradalmasítani készül saját franchise-ját eddig soha nem látott játékmódokkal és új funkciókkal, amelyek túlmutatnak a kosárlabdán, és új élményeket kínálnak a játékosoknak. Valami, amit szeptember 10-től élvezhetsz, mind a régebbi, mind a legújabb generációs konzolokra vonatkozó lehetőségekkel!

Forrás: GMA News Online

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu