Az NBA 2K22 részletezi az szezonok újdonságait, több játékmóddal és ingyenes jutalmakkal [VIDEO]

A narancssárga labda mindjárt a levegőbe pördül, hogy elkezdődjön végre az NBA 2K22 új szezonja.

 

És pontosan erről beszéltek az illetékesek a legutóbbi frissítésben a pálya tövében a par excellence kosárlabda-szimulátorról. Most először lesznek elérhetőek a szezonok a különböző játékmódokban, szintet léphetsz a városban, a szomszédságban vagy a MyTeamben, és minden egyes új szint elérésekor jutalmakat szerezhetsz.

„Ily módon a játékosok mostantól új tartalmakhoz férhetnek hozzá egyszerűen azzal, hogy játszanak, amit ezek a hathetente megjelenő Seasons kínálnak. A „First Fridays” rendszeren keresztül új zenék is lesznek, minden héten új dalokat adnak hozzá az OST-hez az előadókkal, feltörekvő és nemzetközi sztárokkal, emellett a The W Online-ban más játékosok ellen is megmérkőzhetsz, és VC-t, ruházati csomagokat, jelvényeket és még sok mást nyerhetsz.

Mint mondják, a 2K Sports részéről a NBA 2K22 1. szezonja tele lesz új lehetőségekkel a város és a környék felfedezésére, és naprakész lesz a legújabb divat és az év során ígért rengeteg újdonsággal. Ne feledjük, hogy nemrég láthattuk az NBA legjobb játékosainak átlagait.

A saga új része szeptember 10-én lesz elérhető minden platformon, bár a PC-s verzió nem lesz a PS5 és Xbox Series legjobbja.

A narancssárga labda mindjárt a levegőbe ugrik, hogy megkezdődjön az NBA 2K22 új szezonja.

Forrás: Forrás: Marketresearchtelecast

 

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu