Menu

A Project Eve igazgatója ajándékokkal érkezik a munkatársaknak

Hyung-Tae Kim, a Shift Up vezérigazgatója – nagyon boldog és nagylelkű ember, miután a cég Project Eve című játékát bemutatták a Sony Showcase-en, olyannyira, hogy a személyzet minden tagjának vett egy PS5-öt.

 

A Project Eve-et eredetileg még 2019-ben jelentették be PS4-re, Xboxra és PC-re, azonban közel három év hallgatás után idén szeptemberben ismét bemutatták a játékot PS5-re, ami meglehetősen lenyűgözően néz ki.

A fejlesztők nem jelentettek be dátumot, hogy mikor játszhatunk majd és foglalhatjuk vissza a Földet a betolakodó idegenektől. A megszálló erők a NA:tives nevet viselik, és nagyjából elfoglalták a világ nagy részét, az emberiség pedig kénytelen volt áttelepülni a Kolóniába- az emberiség utolsó menedékhelyére.

A harc a Nier Automata és a Bayonetta keverékére emlékeztet, ugyanez igaz a karakterdizájnra is. Mivel szinte már Bayonettára emlékeztet a bőrruhájával és a jó megjelenésével.

A cég vezérigazgatója 260 darab PS5-öt vásárolt, hogy kiossza a munkatársaknak, ami bizonyára sokáig tartott ebben a jelenlegi scalper és chiphiányos helyzetben. Remélhetőleg a dolgozók élvezni fogják a gépeket, és a játékuk sikeres lesz.

A PS5-ök megérkezéséről a cég irodájába készült néhány képet az alábbi Twitter-fiókon láthatjátok

Forrás: VGC

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu