A Project Eve igazgatója ajándékokkal érkezik a munkatársaknak

Hyung-Tae Kim, a Shift Up vezérigazgatója – nagyon boldog és nagylelkű ember, miután a cég Project Eve című játékát bemutatták a Sony Showcase-en, olyannyira, hogy a személyzet minden tagjának vett egy PS5-öt.

 

A Project Eve-et eredetileg még 2019-ben jelentették be PS4-re, Xboxra és PC-re, azonban közel három év hallgatás után idén szeptemberben ismét bemutatták a játékot PS5-re, ami meglehetősen lenyűgözően néz ki.

A fejlesztők nem jelentettek be dátumot, hogy mikor játszhatunk majd és foglalhatjuk vissza a Földet a betolakodó idegenektől. A megszálló erők a NA:tives nevet viselik, és nagyjából elfoglalták a világ nagy részét, az emberiség pedig kénytelen volt áttelepülni a Kolóniába- az emberiség utolsó menedékhelyére.

A harc a Nier Automata és a Bayonetta keverékére emlékeztet, ugyanez igaz a karakterdizájnra is. Mivel szinte már Bayonettára emlékeztet a bőrruhájával és a jó megjelenésével.

A cég vezérigazgatója 260 darab PS5-öt vásárolt, hogy kiossza a munkatársaknak, ami bizonyára sokáig tartott ebben a jelenlegi scalper és chiphiányos helyzetben. Remélhetőleg a dolgozók élvezni fogják a gépeket, és a játékuk sikeres lesz.

A PS5-ök megérkezéséről a cég irodájába készült néhány képet az alábbi Twitter-fiókon láthatjátok

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu