Menu

PlayStation Showcase: a felvezető trailer tele volt utalásokkal [VIDEO]

Több referencia is felbukkan a rövid PlayStation Showcase videóban, amit valószínűleg sokan el is feledtek, mert utána jött a vízözön (vagy a főétel).

 

A videóban több színészt is fel lehetett ismerni, és közéjük tartozik a nemrég elhunyt Michael K. Williams is. A Redditen összegyűjtöttek elég sok dologot a videóból, ami alig hosszabb két és fél percnél, mégis tele van olyan utalásokkal, amiket elsőre biztosan nem is vettünk észre, és másodszorra is komoly odafigyelést igényel.

21 másodpercnél a Hogwarts Legacy logó mellett az InFamous Karma szimbóluma látható, aztán 27 másodpercnél a Tekken tűnik fel. 32 másodpercnél a Dragon Quest ikonikus slime-ja látható, és talán egy Castlevania sprite körvonala is megfigyelhető ugyanebben az időpontban. 34 másodpercnél egy gyűrű érkezik a Sonic IP-ből, aztán 00:38-nál a Final Fantasy XVI jön. Az érdekesség itt a mellékelt szöveg: Valisthea (a játék világa), illetve 06:16. Csak nem júniusban jön a tizenhatos számmal ellátott „végső fantázia?”

Negyven másodpercnél Pac-Man bukkan fel, aztán 00:58-nál a Sly Cooper logó jön, rögtön utána (egy másodperccel egy perc előtt) Alan Wake található. 01:03-nál a Final Fantasy VII Remake, aztán 01:13-nál a Ryu kesztyűin is látható szimbólumok megegyeznek az épületen levőkkel, így ez egy Street Fighter utalás. 01:15-nél pedig Crash Bandicootra utal a Sony a Wumpa matricával. 01:18-nál a Deathloop jön, 01:33-nál pedig a Resident Evil 4, ugyanis a Los Iluminados szimbólum van a falon. 01:33-nál a Helldivers is látható, majd 01:38-nál az Ace Combat, végül 01:56-nál a legdurvább utalás. A Silent Hill 2-re hivatkoznak itt, ugyanis az őr asztalán a rádió kísértetiesen hasonlít a James által használt eszközhöz.

Persze biztos van ott még, ahonnan ez jött, úgyhogy a végére egy kis rövidhír, ha már PlayStation: a Gran Turismo 7 lényegében összes játékmódjához, így a karrierhez is kelleni fog az internetkapcsolat. Úgyhogy nincs offline játék.

Forrás: WCCFTech

Spread the love

theGeek TV

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu