Menu

Twisted Metal – TV sorozat Anthony Mackie főszereplésével

MOZI HÍREK – Úgy tűnik, a Sony nem csak a next-gen exkluzív termékei köré építi a hype-ot, hanem a tévés törekvéseibe is komolyan befektet, és az egyik legfrissebb hír, hogy Anthony Mackie lesz a főszereplője a Sony régi franchise-ának, a Twisted Metalnak.

 

Az új Twisted Metal-játékról szóló pletykák már egy ideje nem,w járják az internetet, de míg erről a projektről semmi konkrétum nem derült ki, a Sony most bejelentette a Twisted Metal tévésorozat sztárját.

Anthony Mackie fogja alakítani John Doe-t, akinek az lesz a feladata, hogy egy csomagot szállítson át egy apokaliptikus pusztaságon, hogy jobb életet biztosítson magának. A sorozatot a Deadpool írói duó, Rhett Reese és Paul Wernick fogja írni. Azt is megerősítették, hogy Édesfogú bohóc is feltűnik majd a sorozatban.

A Sony TV-től Glenn Adilman a következő nyilatkozatot tette:

Nagy rajongói voltunk Anthony fenomenális munkásságának az évek során, és tudtuk, hogy ő az egyetlen színész, aki képes eljátszani egy olyan összetett, vicces és meggyőző karaktert, mint John Doe. Szerencsénkre ő beleegyezett.”

Anthony Mackie az Amerika Kapitányban játszott: Winter Soldier és a Bosszúállók-filmekben, valamint főszerepet játszott az Altered Carbon második évadában.

Ha már ilyen bejelentések egy tévésorozathoz készülnek, remélhetőleg egy videojáték bejelentése is a küszöbön áll. A Twisted Metalhoz kapcsolódó videojáték-pletykákról itt olvashatsz.

Forrás: Pushsquare

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu