Twisted Metal – TV sorozat Anthony Mackie főszereplésével

MOZI HÍREK – Úgy tűnik, a Sony nem csak a next-gen exkluzív termékei köré építi a hype-ot, hanem a tévés törekvéseibe is komolyan befektet, és az egyik legfrissebb hír, hogy Anthony Mackie lesz a főszereplője a Sony régi franchise-ának, a Twisted Metalnak.

 

Az új Twisted Metal-játékról szóló pletykák már egy ideje nem,w járják az internetet, de míg erről a projektről semmi konkrétum nem derült ki, a Sony most bejelentette a Twisted Metal tévésorozat sztárját.

Anthony Mackie fogja alakítani John Doe-t, akinek az lesz a feladata, hogy egy csomagot szállítson át egy apokaliptikus pusztaságon, hogy jobb életet biztosítson magának. A sorozatot a Deadpool írói duó, Rhett Reese és Paul Wernick fogja írni. Azt is megerősítették, hogy Édesfogú bohóc is feltűnik majd a sorozatban.

A Sony TV-től Glenn Adilman a következő nyilatkozatot tette:

Nagy rajongói voltunk Anthony fenomenális munkásságának az évek során, és tudtuk, hogy ő az egyetlen színész, aki képes eljátszani egy olyan összetett, vicces és meggyőző karaktert, mint John Doe. Szerencsénkre ő beleegyezett.”

Anthony Mackie az Amerika Kapitányban játszott: Winter Soldier és a Bosszúállók-filmekben, valamint főszerepet játszott az Altered Carbon második évadában.

Ha már ilyen bejelentések egy tévésorozathoz készülnek, remélhetőleg egy videojáték bejelentése is a küszöbön áll. A Twisted Metalhoz kapcsolódó videojáték-pletykákról itt olvashatsz.

Forrás: Pushsquare

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu