A THQ tízéves fennállását ünnepli – két ingyenes Steam játékot oszt ki

A THQ tízéves fennállását ünnepelve úgy döntött, hogy az ünnepségek részeként két klasszikus játékot ad ingyen.

 

A THQ egy ideje már új néven, THQ Nordic néven tér vissza. Az eredeti cég egy amerikai kiadó volt, mielőtt csődbe ment. A nevet azonban feltámasztották, és a Nordic Games vette át. 2011 óta több kisebb és közepes IP-t vásároltak fel, többnyire azért, hogy újraalkossák őket, és hatalmas katalógust építsenek fel.

Ilyen új játékok például a Destroy All Humans, a BioMutant, a Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, a Darksiders franchise és még egy Spongebob videojáték is. Bár ezek a választások kicsit biztosnak tűnnek, mégis sok szeretett játékról van szó, amelyeket visszahoznak, újramaszterelnek és elérhetővé teszik konzolon vagy PC-n, ahol korábban nem voltak elérhetőek.

Ma, 2021. szeptember 17-én tartanak egy hivatalos THQ Showcase-t, amivel megünneplik (erről a hírről itt írtunk teljes részletességgel), a cég megreformálásának tízéves évfordulóját, és néhány új játékot is bejelentenek.

Ennek tiszteletére a cég két PC-s játékot sorsol ki a steam-en, a Jagged Alliance 1: Gold Editiont és a Titan Quest Anniversary Editiont. A két játékra 2021. szeptember 23-ig lehet igényt tartani. Azok a játékosok, akik addig igénylik a játékokat, véglegesen hozzáadják azokat a Steam könyvtárukhoz, és az akció lejárta után is játszhatnak velük, illetve újra telepíthetik őket.

A Titan Quest Anniversary Edition az alapjátékot és annak Immortal Throne kiegészítő csomagját egyesíti egy nagy csomagban. A játék egy akció-RPG, amely még 2006-ban jelent meg. Ez a verzió több felbontással, modding-támogatással és helyreállított, valamint továbbfejlesztett többjátékos móddal frissíti az eredeti játékot.

A Jagged Alliance 1: Gold Edition tartalmazza a Jagged Alliance-t és annak Deadly Games mellékágát is, és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy megtapasztalják az 1990-es években megjelent egyik legnagyobb kihívást jelentő játékot, mivel a korábbi verzióknak problémái voltak a modern PC-ken.

Továbbá a mai műsor házigazdája Geoff Keighley lesz, és a régóta szunnyadó franchise-ok visszatérését ígéri, néhány epikus bejelentéssel.

 

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu