A Diablo 2 Resurrected élőszereplős trailert kapott

A Diablo 2 Resurrected holnap, 2021. szeptember 23-án jelenik meg, és a megjelenési dátum tiszteletére a Blizzard most egy élőszereplős trailert adott ki, melynek a Shang-Chi sztárja a főszereplője.

 

A Diablo 2 Resurrected nem egy egyszerű remaster, hanem egy olyan remaster, amin rengeteget dolgoztak, hiszen játékmenetbeli változtatásokat, egyensúlyozási változtatásokat, sőt, még régi dolgokat is kijavítottak a régi játékban. Az alapjátékot és a Lord of Destructiont tartalmazza, így a játékosok mind az öt felvonást élvezhetik.

A remaster marketingjének egyik nagy utolsó lökéseként a Blizzard kiadott egy trailert, amelynek főszereplője Simu Liu, aki, mondjuk úgy, gyóntatószékbe megy és tombolni akar. A gyóntatószékbe érve Simu Liu leül egy paphoz, és meggyónja, hogy bocsánatot kér a bűneiért, amelyeket elkövetni készül.

Ahhoz azonban, hogy az előtte álló feladatokat teljesíteni tudja, engednie kell a kapzsiságnak, hogy megszerezze a hatalmat, amire vágyik, hogy megölhesse ellenségeit. Ahogy a világítás lassan sötétvörösre változik, a trailer azzal ér véget, hogy Liu aláveti magát belső sötétségének, és a Diablo 2: Resurrected logója lángokban villan fel a képernyőn.

Elég szuper trailer és szórakoztató néhány apró CGI felvillanással a játékból és egy kis gameplay részletet a remasterből. A Diablo 2 Resurrected 2021. szeptember 23-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Switch-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re és Nintendo Switch-re.

 

Forrás: Gamerant

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu