Diablo 2 Resurrected – A pokol feltámadt, de a szerverek meghaltak

A Diablo 2 Resurrected ma indult, és miután körülbelül két órán keresztül tudtam játszani, a játék sajnos kirúgott, és nem én voltam az egyetlen, aki nem tudott visszalogolni a játékba.

 

Ma volt tehát az a nap, amikor a seregek pokla feltámadt, és a világ minden táján a számítógépek bejelentkeztek a Battle.Netre, hogy élvezzék a Diablo 2 remastered változatát. A játékról szóló ismertetőnk a napokban jelenik meg, de egy kis problémába ütköztünk játék közben. Offline játszani kiváló, meg minden, de a Sanctuaryban rohangálni a barátaimmal sokkal szórakoztatóbb, több szörny és zsákmány, plusz több móka.

Szóval délután 5 óra körül itt az Egyesült Királyságban, és a játék feloldódott, játszottam egy-két órát egy újonnan készített online karakterrel (Necromancer – mert a csontvázak megidézése a munkám elvégzésére nagyon mókás). Miközben játszottam a játékot, hirtelen kiléptem, és azt hittem, hogy a wifim nem működik, vagy a szolgáltatómnak problémái vannak.

Kiderült sajnos, hogy nem volt egyik sem, hanem a Diablo 2 Resurrected szerverei egyszerűen csak meghaltak, és problémák voltak. Most még lehetett offline játszani, de az offline karaktert nem lehet átvinni az online verzióba, így egyszerűen várnom kellett, mint a legtöbb embernek.

Itt van néhány szórakoztató pillanat abból az időszakból :

 

 

 

A Blizzard elnézést kért a problémákért, és dolgozik az ügyön. Úgy tűnik, hogy a szerverek visszatértek, de ki tudja, hogy egy ilyen forgalmas indulás során nem fognak-e újra offline állapotba kerülni.

A Diablo 2 Resurrected megvásárolható PC-re, PlayStationre, Xboxra és Nintendo Switchre.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu