Menu

Diablo 2 Resurrected – A pokol feltámadt, de a szerverek meghaltak

A Diablo 2 Resurrected ma indult, és miután körülbelül két órán keresztül tudtam játszani, a játék sajnos kirúgott, és nem én voltam az egyetlen, aki nem tudott visszalogolni a játékba.

 

Ma volt tehát az a nap, amikor a seregek pokla feltámadt, és a világ minden táján a számítógépek bejelentkeztek a Battle.Netre, hogy élvezzék a Diablo 2 remastered változatát. A játékról szóló ismertetőnk a napokban jelenik meg, de egy kis problémába ütköztünk játék közben. Offline játszani kiváló, meg minden, de a Sanctuaryban rohangálni a barátaimmal sokkal szórakoztatóbb, több szörny és zsákmány, plusz több móka.

Szóval délután 5 óra körül itt az Egyesült Királyságban, és a játék feloldódott, játszottam egy-két órát egy újonnan készített online karakterrel (Necromancer – mert a csontvázak megidézése a munkám elvégzésére nagyon mókás). Miközben játszottam a játékot, hirtelen kiléptem, és azt hittem, hogy a wifim nem működik, vagy a szolgáltatómnak problémái vannak.

Kiderült sajnos, hogy nem volt egyik sem, hanem a Diablo 2 Resurrected szerverei egyszerűen csak meghaltak, és problémák voltak. Most még lehetett offline játszani, de az offline karaktert nem lehet átvinni az online verzióba, így egyszerűen várnom kellett, mint a legtöbb embernek.

Itt van néhány szórakoztató pillanat abból az időszakból :

 

 

 

A Blizzard elnézést kért a problémákért, és dolgozik az ügyön. Úgy tűnik, hogy a szerverek visszatértek, de ki tudja, hogy egy ilyen forgalmas indulás során nem fognak-e újra offline állapotba kerülni.

A Diablo 2 Resurrected megvásárolható PC-re, PlayStationre, Xboxra és Nintendo Switchre.

Forrás: IGN

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu