Melyik videojátékban káromkodnak a legtöbbet? Most kiderül!

Lelőjük a poént, b…ssza meg: A Rainbow Six: Siege és a FIFA 21 vezeti a legtöbb káromkodást tartalmazó videojátékok toplistáját! Köcsögök vagyunk?

 

Aki játszik többjátékos játékokkal, az már tudja, hogy néha milyen nehéz elkerülni, hogy valamilyen káromkodást ejtsen ki anélkül, hogy a mikrofont nyitva tartaná. Mely játékok váltanak ki leginkább ilyen jellegű megnyilvánulásokat? Egy érdekes tanulmány szerint a Rainbow Six: Siege az első számú ajánlat ezen a téren.

A Buzz Bingo portál megbízásából készült jelentésről van szó, amelyben – mint kifejtik – 25 órán át ültek, és több száz Twitch– és YouTube-videót néztek végig, lejegyezve a főszereplő minden egyes káromkodó szavát vagy hasonló kifejezését, hogy kiderítsék, mely videojátékok és platformok rendelkeznek a legmocskosabb szájú közösségekkel. Meglehetősen különös cél.

Az eredmény? A stúdió tagjai által feltárt adatok szerint a Rainbow Six: Siege az a videojáték, amely a leginkább felbőszíti a felhasználókat a közvetítésekben, a második és harmadik helyen a FIFA 21 és a Call of Duty: Warzone áll. A becslések szerint a Rainbow Six: Siege felhasználói óránként 584 káromkodást használnak, ami jóval több, mint a Forza Horizon 4 streamjeiben található 176 káromkodás.

Itt a teljes lista:

 

 

 

 

 

Ez a tanulmány csak a Twitch-en és a YouTube streameken nagyon sikeres játékokra összpontosít, ezért ez csak egy érdekességként inkább. Másfelől a PC-s játékosok szerepelnek a legtöbbet emlegetett rangsorban, őket követik az Xbox és a PlayStation rendszer felhasználói. A Nintendo Switch esetében nincsenek adatok. A jelentés azt is megbecsüli, hogy mely angol nyelvű tartalomkészítők használják a legtöbb káromkodó szót.

Azt még nem tudni, hogy a Rainbow Six: Extraction fenntartja-e ezt a szintet a káromkodásokban. A sorozat új spin-offja idén januárban kerül a boltokba.

Forrás: CBR

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu