Rainbow Six Siege ingyenes hétvégét tart, amelyen a játékosok teljesen ingyen kipróbálhatják a játékot.

A Rainbow Six Siege még mindig az egyik legsikeresebb FPS-játék a piacon, és úgy tűnik, nem is lassul.

 

Körülbelül három hónap múlva lesz hat éves, és a legújabb szezon most kezdődött el azzal, hogy a támadó oldalon egy új operátorral bővült a játék. Osa egy átlátszó pajzzsal rendelkezik, amelyet az operátor magával vihet, de akár a padlóra vagy az ablakkeretekbe is helyezheti.

Két napja jelent meg a Crystal Guard nevű új frissítés is, amely három pályát dolgoz át, és masszív egyensúlyi változtatásokat eszközöl a meglévő operátorokon és fegyvereken.

Az ingyenes hétvége lehetővé teszi a játékosok számára, hogy korlátozások nélkül kipróbálhassák az összes módot és minden pályát. A játékosoknak azonban fel kell majd oldaniuk az operátorokat, hogy kipróbálhassák őket, és a hétvége alatt nem lesznek azonnal ingyenesen elérhetők. A játékosok az online meccseken való részvétellel vagy azok megnyerésével krediteket szerezhetnek, amelyekkel ingyenesen feloldhatják az operátorokat. Ezek a feloldások a teljes játékra átvihetők, ha a játékos úgy dönt, hogy az ingyenes időszak lejárta után megvásárolja a terméket.

A játékhoz hatalmas kedvezmények is elérhetőek, bár ezek a platformtól és a kiadástól függnek, amelyet a játékos megvásárolna.

Az ingyenes időszak 2021. szeptember 9-től szeptember 13-ig tart, és Xbox és PlayStation konzolokon, valamint PC-n érhető el. Íme egy praktikus grafikon, amely az ingyenes hétvégi határidőt mutatja világszerte

Rainbow Six Siege Free Weekend

Jó szórakozást a játékhoz, és jó szórakozást!

Forrás: Ubisoft

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu