River City Girls 2: az első bunyóvideó [VIDEO]

A River City Saga: Three Kingdoms is megkapta a nyitófilmjét, igaz, nem biztos, hogy errefelé is meg fog jelenni (vagy legalábbis lokalizációra nem látunk sok esélyt).

 

A River City Girls 2 első videójában a japán szinkronhangok közül négyet fedett fel a WayForward és az Arc System Works (utóbbi a kiadó szerepét tölti be). Misakót Kuroki Honoka, Kyokót Morohoshi Sumire, Kuniót Furukawa Makoto, Rikit pedig Kobayashi Chiaki szólaltatja meg. Az angol nyelvű szinkronstáb tagjai még kérdésesek, de ebből ki lehet indulni, hogy igen, meg fognak szólalni a karakterek.

Június közepén ezt írtuk a River City Girls 2-ről: „Az Arc System Works adja ki a WayForward játékát; a Limited Run Games lemezes kiadást készít, de a 2022-ben érkező játékot most kapásból mindenre bejelentették (PlayStation 5, Xbox Series, PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch). Nem sokkal az első River City Girls után játszódik a történet, és a Misako-Kyoko duó visszatér. Új játékról lesz szó, de régi helyszínen, és egy régi ellenfél is vissza fog térni a franchise-hoz kapcsolódó humor mellett. A két fős co-op online is megoldható lesz. Talán ezek a játékok megmutatják, hogy a régebbi, játéktermi stílusú játékokra még mindig van kereslet.”

Aztán itt van a Kunio-kun sorozat 35. évfordulóját megünneplő River City Saga: Three Kingdoms is, ami a „hazai pályán” Kunio-kun no Sangokushi dayo: Zeiin Shuugou! néven fut, sőt, Japánban decemberben már meg is fog jelenni a Nintendo Switch-re, majd valamikor áprilisban PlayStation 4-re és PC-n Steamre is beüti magát.

Itt van az, amit a legelején említettünk: ha lesz Steames változat, talán nem lesz regionálisan korlátozva (ami Gabe Newellt igazolja: a Valve főnöke anno azt mondta, hogy a kalózkodás az el nem érhetőség eredménye), így aki tud japánul, a kínai három királyság történetére épülő (és a Han-dinasztia korszakából adódóan a III. században játszódó) spinoffot talán elérheti legálisan is. (Hacsak az ArcSys nem gondol egyet, és lekorlátozza Ázsiára…)

Forrás: Gematsu, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu