A fejlesztők jólétére kinevezett alelnököt kapott a Naughty Dog

Arne Meyer eddig a kommunikációs igazgatója volt a stúdiónak, de most más beosztásban folytatja Naughty Dognál.

 

Meyer a Twitteren jelentette be, hogy a Naughty Dog vezetőségének része lett. Emiatt viszont több felelősség is hárul rá: az emberek, a kultúra, a szervezeti gyakorlatok, illetve a fejlesztők jóléte is az ő témaköréhez tartozik, tehát Meyer lesz az, akit felkereshetnek a Naughty Dog stúdió tagjai, ha kicsit kiégtek. És mivel 2009 óta a Naughty Dog kommunikációs igazgatója volt (így mondhatni az Uncharted 2-től a The Last of Us Part II-ig gyakran láthattuk a megjelenés előtti marketingben), nem olyan nagy meglepetés, ha hozzátesszük, hogy a cégen belüli kommunikáció is az ő munkaköréhez tartozik. (És ez növekedni fog az előléptetése után.)

Egy LinkedIn posztban tovább részletezi, hogy mit is jelentett Meyer előléptetése. Megismételte, hogy a stúdió munkakultúrája, az emberek, illetve a szervezeti gyakorlatok jövőjére és az emberek jó állapotára törekvő kezdeményezésekkel foglalkozik, és az utóbbi pár év során már foglalkozni kezdtek ezzel a karrierfejlesztési tervek, illetve a menedzserek coachingja (tréningje…) révén. Több rövid- és hosszútávú terv is már úton van. Meyer hozzátette, hogy büszke, hogy egy olyan csapat tagja, ami elképesztően okos és kiemelkedő emberekből áll; mindenki elkötelezett a jelenlegi állapot javításán, amivel biztosítani tudják, hogy a Naughty Dog a fejlesztők számára az egyik legjobb hely lehet a kiváló és fontosnak nevezett játékok megteremtésére.

Erre mondhatjuk, hogy ideje volt: 2019-ben több ex-alkalmazott is arról beszélt, hogy az Uncharted 4: A Thief’s End fejlesztése során (tehát 2016-ig bezárólag) volt, hogy 24 órás munkanapjuk volt. Mostanában a Naughty Dog több időt ad a be nem jelentett, de hivatalosan valamilyen formában készülő The Last of Us: Faction (a multiplayer…) megvalósítására. Pontosan azért, mert a stúdió nem nagyon használhatja ezt az erőltetett menetes megközelítést, mert arra az emberek egészségi állapota is rámehet.

Legalább vannak javulásra utaló jelek… de ez sem egy rövid folyamat.

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu