Micsoda?! Egy Pókember játék az Xbox-on?!

Bár szerintünk a Sony semmit sem tud róla, egy bizarr Pókember-játék van Xboxon. Már elérhető a Microsoft Store-ban, és nem tűnik túlságosan legálisnak.

 

A Pókember franchise közel 40 éve ingázik a különböző platformok között, exkluzív játékokkal és sok más multiplatform játékkal. A valóság az, hogy a Pókember mindig is képregényekhez és az ezredforduló első éveiben Sam Raimi filmjeihez kötődött, de soha nem exkluzív konzolhoz vagy céghez.

2018 óta azonban barátunk és szomszédunk az Insomniac Games keze alól került ki a csodálatos Marvel’s Spider-Man. Sony-exkluzívvá vált a karakter, amely más címekre is kiterjedt, mint például a Marvel’s Avengers. Ilyen értelemben az utolsó Xbox-játék, amelynek Pókember volt a főszereplője, a The Amazing Spider-Man 2. Nincs a láthatáron más projekt, amely a szuperhőst közelebb hozná a Microsoft konzoljaihoz a LEGO-játékokban vagy az olyan crossoverekben való jelenlétén túl, mint a Marvel vs Capcom: Infinite.

A tweeter Wario64 azonban ezúttal egy olyan Pókember-játékot fedezett fel, amely eddig mindenki, így a Sony radarja alatt is elsiklott: a Microsoft Store-ban a Creators Collection program keretében található egy cím, amelyet a fejlesztő Ilker Bekmezci adott ki. A játék szeptember 24-én került piacra, és Xbox One-ra, Xbox Series X | S-re és PC-re érhető el.

Az egyetlen elérhető képen Pókembert láthatjuk fent a kínai nagy falon, miközben egyfajta drónt semmisít meg pókhálójával; minél több ellenséget iktatunk ki, annál több pontot kapunk. Egyike azoknak a furcsa játékoknak, amelyek a hivatalos boltokban jelennek meg, és elgondolkodtatnak minket, hogyan kerültek oda. Az ilyen játékoknál az a norma, hogy minél bizarrabb a helyzet, annál könnyebb mosolyt csalni az arcunkra. Valószínűleg nem tart sokáig, amíg ki nem szórják a játékot, de szerintünk nem fog hiányozni nektek sem.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu