Jake Gyllenhaal egy izgalmas, új szuperhősös filmben vállalt főszerepet!

MOZI HÍREK – Jake Gyllenhaal az Extraction rendezőjével, Sam Hargrave-val fog össze a Deadpool alkotója, Rob Liefeld Próféta című filmjében.

 

A Pókember: Távol az otthontól sztárja, Jake Gyllenhaal visszatér a képregények világába a Próféta (Prophet) című filmben, amelyben az ünnepelt színész az Extraction rendezőjével, Sam Hargrave-val fog össze egy csavaros, Amerika Kapitány-szerű történetért. A Studio 8 jóvoltából a Prophet a Deadpool megalkotójaként ismert Rob Liefeld képregényén alapul majd, és úgy hangzik, mintha Gyllenhaal és Hargrave tökéletes partner lenne a közös munkához. Marc Guggenheim, a The CW Arrowverse tévésorozatának írója, aki a The CW Arrowverse című sorozatáról ismert, a forgatókönyvet is jegyzi.

A Próféta főszereplője Jake Gyllenhaal lesz, aki a főszereplő John Prophetet alakítja, egy férfit, akit a második világháború vége felé a németek besoroznak, és akit olyan tudományos kísérleteknek vetnek alá, amelyek emberfeletti erővel ruházzák fel. John a második világháború idején élő szegény és hajléktalan férfiként kezdi a történetet, aki önként jelentkezik Dr. Horatio Wells orvosi kísérleteire, aki egy időutazó tudós a jövőből, aki DNS-javító módszerekkel szuperkatonává változtatja Prófétát.

Wells sztázisba helyezi, hogy a jövőben segítsen neki, de egy bombázás eltemeti Prophetet, és évtizedekre a föld alá zárja. 1965-ben ébred fel, és érthető módon zavartan próbálja összerakni élete darabkáit, miközben megpróbálja elkerülni a KGB ügynökök elfogását, akik a véréből szuperkatonákat akarnak létrehozni.

„Már régóta célunk volt, hogy együtt dolgozhassunk Jake-kel és Sam-mel, így nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre együtt dolgozhatunk velük ezen az egyedi, akciódús zsánerfilmen” – mondta Jeff Robinov, a Studio 8 vezérigazgatója egy nyilatkozatban. „Alig várom, hogy lássam, mit képzelnek el ennek a történetnek az életre keltéséhez – egy olyan történethez, amelyről biztosak vagyunk benne, hogy a képregények világában egy erőteljes, érzelmekkel teli és vizuálisan különleges filmként fog kiemelkedni”.” Robinov a Studio 8 John Graham, a Prime Universe Films Adrian Askarieh, Liefield és Brooklyn Weaver producerével, valamint a Studio 8 John Grahammel együtt fog producerkedni.

Gyllenhaal az egyre érdekesebb szerepek iránti elkötelezettségéről vált híressé, olyan filmek, mint az Éjjeli féreg (Nightcrawler), a Fogságban (Prisoners) és a Mélyütés (Southpaw) című bokszdráma bizonyították, hogy a színész milyen messzire hajlandó elmenni egy karakter életre keltéséért. Intenzitása és fizikalitása könnyen eredményezheti azt, hogy Próféta az utóbbi évek egyik legmeggyőzőbb képregényfilmes karaktere lesz.

Forrás: Cineserie

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu