Lemezes kiadást is kap a Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition?

A játékipar idei legrosszabbul őrzött titka Grand Theft Auto: The Trilogy bár már bejelentették, még nem volt szó arról, hogy például lesz-e lemezes/bolti verzió.

 

A Rockstar végre bejelentette, hogy a Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition tényleg létező dolog, és ebben a három PlayStation 2-es játékot (a Liberty City Stories és a Vice City Stories eredetileg nem erre készült!), a Grand Theft Auto III-at, a Grand Theft Auto: Vice City-t, továbbá a Grand Theft Auto: San Andreast találhatjuk az Unreal Engine 4-re átültetve.

A ResetEra fórumon bukkant fel az, hogy a Base.com weboldalán elérhetőek voltak a Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition előrendelései. Most már nem, de a site nem volt hozzánk kegyes: az árcímke ugyanis eléggé húzós volt. 70 dollárt (és teljesen érthetetlen módon 70 fontot, holott az angol pénznem erősebb az amerikainál…), tehát több mint 21 ezer forintot kérnek a három felújítást tartalmazó csomagért.

Bár ez lehetséges, hogy mindössze egy ideiglenes árcímke (azaz placeholder, amíg nem jön be a végleges árazás), a Take-Two márciusban már kimondta, hogy szerintük mi készen állunk a másfél évtizede bejáratott 60 dolláros/eurós árazás 70-re történő felemelésére… és ugye a Sony több PlayStation 5-exkluzív esetében is ennyit kér el, ami errefelé 70 helyett 80 euró, szóval nekünk még drágább mulatságról van szó (pláne, hogy a forint olyan gyenge, mint lepkefing a tornádóban…).

A lengyel PPE szerint a dobozos trilógia decemberben már megjelenhet: a site úgy véli, hogy december 7-én jön a PlayStation 4-es, Xbox One-os és Nintendo Switch-es kiadás (itt még 60 dollár/euró áron, azaz 22 ezerért), míg a PlayStation 5/Xbox Series verziók csak 2022-ben jutnának el a boltokba, és itt már a magasabb árcímkével vehetnénk meg ezeket. (A PC-seket meg valószínűleg középső ujjal értékelve Denuvo + Rockstar Games Launcher párosítással, kizárólag digitálisan húznák be.)

A Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition amúgy mindenre jön (PlayStation 5, Xbox Series, PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch; az iOS/Android párost pedig alapból 2022-re tették).

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu