The Day Before: már nem csak PC-re tart a túlélő MMO [VIDEO]

A nyílt világú, túlélő MMO The Day Before játék ugyanis konzolos változatokkal fog erősíteni.

 

A MyTona (a kiadó), illetve a Fntastic (a fejlesztő) bejelentette, hogy nyáron a PC-sek számára megnyílik a kapu „az előző nap” előtt, de a Steames megjelenési dátum közlése mellett hivatalossá vált a PlayStation 5 és az Xbox Series átirat is, és mivel nem éppen AAA nevekről van szó a kiadó és a fejlesztő esetében sem, ez is jelzi már, hogy a közel nyolc éve elstartolt PlayStation 4 és Xbox One felett már eléggé erősen eljárt az idő.

A The Day Before Steam-oldala szerint a The Day Before helyszíne egy halálos, járvány utáni (milyen érdekes időzítés…) Amerika, így a nyílt világú túlélős MMO nem mondjuk Kelet-Európában játszódik. Az Egyesült Államokat ellepték a húsra éhes fertőzöttek, a túlélők pedig egymás torkának esnek az élelmiszerért, a fegyverekért és az autókért. Mi pedig a kliséket követve egy olyan világban térünk magunkhoz egyedül, ahol nem emlékszünk semmire, és útra kelünk, hogy megtaláljuk a válaszokat és a túléléshez szükséges erőforrásokat…

Ahhoz, hogy túléljük a nem éppen barátságos környezetet, elhagyatott járműveket, házakat és toronyházakat kell átkutatnunk, mert ezekben ott lesznek az erőforrások, amikre nekünk is szükségünk lesz. A fertőzötteket és a többi játékost is realisztikusnak mondott fegyverekkel vághatjuk arcon, hogy ezzel az új világ egyik legendás figurája lehessünk. A járművek kellőképp kidolgozottak lesznek, és velük veszélyes, ám eközben szép területeket is felfedezhetünk velük. A társadalom korábbi formájának valamelyest helyreállításában segíthetünk, mielőtt túl késő lenne. A túlélők kolóniájában eladhatjuk a lootot, továbbá a többi játékossal biztonságosan kommunikálhatunk.

A The Day Before egy kisebb halasztás után június 21-én fog megjelenni Steamre, és még nem tudjuk pontosan, hogy mikor bukkan fel az MMO PlayStation 5-ön és Xbox Seriesen. Nem kizárt, hogy ez csak 2023 folyamán fog bekövetkezni. A lenti videót az IGN jóvoltából tekinthetjük meg.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu