Suicide Squad: Kill the Justice League: bemutató, tele Arkham-utalásokkal [VIDEO]

A Rocksteady Studios rengeteg utalást elejtett az előző játékai felé a magyarul Öngyilkos osztagként ismerős bandájából készülő Suicide Squad: Kill the Justice League új videójában.

 

Ma már szó volt a Gotham Knightsról, mert az is épp egy olyan játék, amit a Warner a DC képregény-univerzumából készül-készülget, csakhogy a Suicide Squad: Kill the Justice League a WB Games Montreal helyett a Rocksteady ajtajai mögött alakul. A játék új videójában Amanda Waller csapata, a hivatalosan Task Force X néven futó, kényszerből nem bűnözői csoport látható Harley Quinnen, Deadshottal, Captain Boomeranggal és King Sharkkal.

Nem kisebb feladatot kaptak, mint a magyarul Igazság Ligája néven futó DC-s szuperhős-egyesület, a Justice League kiiktatását. Ezt egy eredeti történet keretein belül teszik meg egy kiterjedt, nyílt világú Metropolisban. Ehhez hozzá lehet még venni a Földre készülő földönkívülieket, és eközben a szuperhősök a város megmentése helyett inkább annak lerombolására törekednek. Ez kb. a négy bűnözőt, a játék főszereplőit nem érdekelné, csakhogy a fejükbe ültetett bomba miatt inkább megfelelnek Waller igényeinek.

A Squad: Kill the Justice League videóban egy halom Batman: Arkham-utalás van. A videó eleje az Arkham Asylum elejét imitálja (az útmenti stoppolók a kiszabadult páciensek is lehetnek táblával), a Waller-jelenet pedig ott történik, ahol először harcoltunk a játékban. Wallert amúgy Debra Wilson szólaltatja meg; a Batman: The Enemy Withinben is ezt a szerepet töltötte be, és itt a mozgáskultúráért, a mocapért is ő a felelős.

Aztán a felszerelkezés során a gonosz McGyvernek is megfelelő Gizmotól több ismerős tárgy bukkan elő (King Sharkon ugyanaz a kalap van, mint amit Riddler viselt az Arkham City-ben; Harley Quinn pedig Batman csáklyafegyverét szedi fel… de van ott még pár ilyen érdekesség). A videóban 2:10-nél láthatjuk Poison Ivy kúszónövényeit, és Pingvin uraság is jelen van (de itt megjegyeznénk, hogy a Suicide Squad-játék eltérő univerzumban van a Gotham Knightshoz képest!).

A Suicide Squad: Kill the Justice League jövőre érkezik PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re (itt is fix, hogy Denuvóval).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu