Epic Games Store: email címért kedvezmény jár

Epic Games Store mindent megtesz, hogy versenyre tudjanak kelni a Steammel…

 

Connect and Save. Magyarul Kapcsolódj és takaríts meg. Ezen a néven fut az Epic Games Store új akciója, ami október 15-étől november 14-éig tart. A cég levelezőlistás megoldásában mi többek között akciókról szerezhetünk tudomást (ilyesmit lényegében minden más digitális bolt, sőt, „fizikai” üzlet is szokott használni a GOG-tól a CD Galaxisig…), de ehhez értelemszerűen az szükséges, hogy egy aktív Epic Games-fiókkal rendelkezzünk, meg azért általunk használt email címet kellene megadni.

Ha már eddig is kaptunk értesítéseket a leárazásokról, akkor elvileg pénteken, esetleg szombaton már a megadott email címünkön landolt a kedvezményes kupon, ami tíz dolláros, azaz háromezer forintos árcsökkentést tesz lehetővé a következő Epic Games Store-os vásárlásunk során. Persze az fontos, hogy időben használjuk fel a kupont, ami a Connect and Save esemény végeztével (magyar idő szerint november tizenhatodikán reggel kilenc órakor) érvénytelenné válik… szóval addig be kell ruházni valamire a Steam-riválison.

A kérdezz-felelek oldalon láthatjuk is, hogy a megvásárolt játék minimum tizenöt dollár, a mi pénznemünkben pedig kb. 4390 forint kell, hogy legyen. Előrendelésre, DLC-kre, virtuális pénznemre vagy mikrotranzakciókra a kupont nem lehet használni, és ha pénzvisszatérítést igénylünk, akkor a kupon értéke nem lesz átnyújtva… továbbá az adók és egyéb költségek nem értendőek bele a minimum vásárlási értékbe. November 16-a után is ugyanez lesz a helyzet: az akkor visszatérített játék esetében is csak a kupon értékével csökkentett anyagiakat kapjuk vissza.

És ha már az Epic Games Store-ról beszélünk, akkor megemlítjük, hogy az ingyenes játékokkal kapcsolatban mi a helyzet. Jelenleg a Paladins Epic Pack, továbbá a Stubbs the Zombie: Rebel Without A Pulse adható ingyenesen hozzá a fiókunkhoz csütörtökig, utánuk pedig Among the Sleep – Enhanced Edition érkezik.

Ezzel a trükkel igyekszik az Epic Games Store költekezésre bírni minket… viszont aki továbbra is csak az ingyenes játékkal bővíti a fiókját (anélkül, hogy elindítaná egyszer is őket), az biztosan csak Sweeneyék ideigeivel játszik… nos, és most épp halloween-i leárazások vannak.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu