Ballerina: Ana De Armas a James Bond mellékszerep után a John Wick spinoff-film főszerepét kapja?

MOZI HÍREK – Ana de Armas színésznővel már tárgyalnak a producerek ‘John Wick’ spinoff ‘Ballerina’ című film főszerepéhez. A Lionsgate projekt rendezője Len Wiseman filmrendező lesz.

 

A Tőrbe ejtve és a Nincs idő meghalni sztárja, Ana de Armas tárgyalásokat folytat a főszerepről a várható John Wick spinoff, a Ballerina főszerepével kapcsolatban, amely egy fiatal bérgyilkosnőről szól, aki bosszút akar állni azokon, akik megölték a családját.

A karakter a John Wick: Chapter 3 – Parabellum című filmben futólag feltűnt, mint balerina, aki szintén bérgyilkosnak készül.

Mint korábban már kiderült, Len Wiseman (Underworld) rendezi az akció-thrillert, amelynek forgatókönyvét a Zack Snyder Army Of The Dead és a John Wick: Chapter 3 – Parabellum című filmekből ismert Shay Hatten jegyzi.

A filmben a John Wick stúdió, a Lionsgate újra együtt dolgozik a John Wick producereivel, Basil Iwanykkal, Erica Lee-vel és Chad Stahelskivel (a John Wick-franchise rendezője ehelyett a Ballerina producere lesz). Úgy hallottuk, hogy a költségvetés valahol 50-80 millió dollár között lesz. Azt egyelőre nem tudni, hogy Keanu Reeves feltűnik-e majd a filmben, bár van remény arra, hogy ő és Anjelica Huston kameókat láthatunk tőle.

Ana De Armas csillaga jelenleg nagyon magasan jár, és több nagyszabású projekt is összejöhet számára. A Golden Globe-jelölt jelenleg a Netflix és a Russo testvérek 200 millió dolláros The Gray Man című akciófilmjének utómunkálatain dolgozik, valamint ugyanennek a stúdiónak a régóta várt Marilyn Monroe-életrajzi filmjén, a Blonde-on.

Forrás: The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu