Cyberpunk 2077: idén már semmiben se reménykedjünk!

Nem csak a PlayStation 5-ös és Xbox Series-es natív Cyberpunk 2077 verzióktól kell elbúcsúznunk; a CD Projekt RED inkább időt kér mindenre, és ha esetleg tavaly is pontosan ugyanezt tették volna, esetleg a lengyel stúdió körül nem lett volna botrányos helyzet.

 

A Cyberpunk 2077-nek van egy fejlesztési menetrendje. Ezt itt találhatjuk, és bizony ez változott (a bekezdés alatt a régit, majd az újat is meg lehet vizsgálni). Miért? A lengyel stúdió elárulta, hogy a játékhoz továbbra is terveznek ingyenes DLC-ket, ahogy a The Witcher 3 is bővült ilyen módon, de most a legnagyobb prioritás azon van, hogy a legfontosabb hibajavításokat és frissítéseket elhozhassák. Az 1.3-as patchben ott volt az első DLC-pakk, és később több is jönni fog, de erről csak a következő hónapok során fognak beszélni… magyarul igen, idén leállították a tartalmi és hibajavítási frissítéseket! Az 1.31 az utolsó tehát egy jó ideig…

Egy hete nem is sejtettük, hogy mi is készül a CD Projekt RED ajtajai mögött, amikor is a The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition és a Cyberpunk 2077 újgenerációs változatát egyaránt elhalasztotta 2022-re. Akkor ezt írtuk: „A lengyel cég a weboldalán közölte, hogy a fejlesztést felügyelő emberek javaslatát elfogadta, így további időt adnak a két next-gen változat fejlesztésére, így mind a két játék új konzolokra szánt változata búcsúzik 2021-től (és így számos olyan játékhoz csatlakozik a páros, amik hasonlóan halasztás áldozatai lettek, és itt lehetne egy teljes bekezdést sorolni csak velük…), így csak 2022-ben keressük a játékokat.

Először a Cyberpunk 2077 jön PlayStation 5-re és Xbox Seriesre (értelemszerűen a natív next-gen verziókra kell gondolni, nem a visszamenőlegesen támogatott, előző generációs, és ebből adódóan korlátokba ütköző változatokra), mégpedig az év első negyedévében. Tehát legkésőbb március végéig V megejti az újabb generációs hardverre történő átugrást.”

Úgyhogy a Cyberpunk 2077 javulásában idén nem lesz már érdemes reménykedni. Ebből viszont az jön át, hogy egy nagyobb frissítés jöhet, és nem lenne az sem olyan nagy meglepetés, ha a next-gen verzióval együtt jönne egy nagyobb buggyomlálós-tartalmi javításos frissítés.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu