Az Eternals sztárja, Kit Harington szerint „semmi sem biztos” az MCU jövőjével kapcsolatban

MOZI HÍREK – Kit Harington bizonytalan a jövőjét illetően az MCU-ban. Az Örökkévalók sztárja azonban kíváncsi, hova jut majd a karaktere.

 

“Semmit sem tudsz, Jon Snow.” Legalábbis ezt mondja a Trónok harca egykori sztárja, Kit Harington a Marvel Moziverzumban való jövőjéről. Harington szerint „semmi sem biztos” a karaktere jövőjéről a blockbuster mozis univerzumában. Legalább egy dolog azonban biztos. Harington a Marvel-filmekben a Marvel’s Eternals című filmben debütál majd, amikor a film november 5-én debütál.

Harington Dane Whitmant alakítja, aki a filmben egy egyszerű ember, és a Gemma Chan által játszott szupererős és halhatatlan Sersi romantikus partnere. Whitman képregénybeli megfelelője a középkori legendákból ismert ébenfekete pengét forgatja, hogy Fekete Lovaggá váljon, de az Eternalsban Whitman nem lovag, és nem is az említett elátkozott penge birtokában van, amelyről köztudott, hogy őrületbe kergeti viselőjét.

A Fekete Lovag 1967-ben debütált a képregényekben a Bosszúállók 47. számában, és bár kevésbé ismert hős, hosszú és véres múltra tekint vissza a Bosszúállók tagjaként.

Harington a Variety-nek adott interjújában így nyilatkozott az Eternalsban játszott karakteréről: „Ha teljesen őszinte akarok lenni, nem is hallottam a karakterről. Valahogy utána kellett olvasnom, és megpróbáltam nem túl sok fekete lyukba esni az interneten, hogy lássam az alapokat. De a karakter lényege és a képességei nagyon érdekesnek tűnnek számomra. Isten tudja hova fog vezetni. Szóval nem tudom, nem tudom megjósolni, hogy vajon hova, ha valahova, akkor hova viszik a karaktert. De az alapjai, hogy van valamije, ami úgy tűnik, hogy el van átkozva, úgy gondoltam, sok húsba vágó dolog.”

Az Eternals lehet, hogy Dane jövőjére utaló utalással zárul az MCU-ban, de Kit Harington megjegyzi, hogy „semmi sem biztos”, mert a dolog természete miatt.

Harington kijelentette: „Ez az első dolog, amit megtanulsz ebben az iparágban. Nincs bizonyosság. Ha azzal az érzéssel mész bele, hogy valami biztos, azzal a kudarcra készíted fel magad. Tényleg azt a szabályt követem, hogy ez az a projekt, ezt csinálom. Azzal az információval veszem fel, hogy van egy út és egy jövő, ami megtörténhet.”

Harington természetesen jól ismeri a bizonytalanságot a Game of Thronesban töltött idejéből. Az 5. évad vége azzal ért véget, hogy karakterét, Havas Jont leszúrták és holtan hagyták a saját emberei az Éjjeli Őrségből. Nagyon sok bizonytalanság borult Jon Snow karaktere köré ezután, mind a rajongók, mind maga Harington számára.

Bár bizonytalan, hogy mit hoz a jövő Kit Harington karakterének az MCU-ban, az a tény, hogy Whitman Sersi szerelmét alakítja az Örökkévalókban, nagy öröm a Bosszúállók képregények rajongóinak a 90-es évekből, ahol a páros a képregények egyik főszereplője volt. Nate More producer megjegyzi, hogy a magokat elültették a folytatáshoz, de meg kell várnunk, hogy hova vezetnek ezek a magok.

Forrás:: ScreenRant

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu