A Volition a „testreszabás királya” akar lenni a Saints Row reboottal

Brian Traficante, a Saints Row reboot kreatív igazgatója elmondta, hogy a Volition csapat célja az első naptól kezdve az volt, hogy a „testreszabás királyai” legyenek a készülő címmel.

 

A Game Informernek nyilatkozva Traficante elmondta, hogy azt szeretné, ha a rajongóknak minden olyan testreszabási lehetőségük lenne, amiről a franchise ismert, persze új opciókkal is bővítve.

„A testreszabás az egyik meghatározó dolog, amiről a franchise ismert” – tette hozzá Jim Boone kreatív vezető ugyanebben az interjúban. „Nem csak a karakterek, de még a járművek is. A Saints Row IV-ben pedig bevezettük a fegyverek testreszabhatóságát. Ez olyan mértékben beleszövődött a DNS-be, hogy úgy érzem, ha nincs testreszabhatóság, akkor nehéz azt mondani, hogy egy teljes Saints Row játékról van szó.”

Frank Marquart művészeti igazgató arról beszélt, hogy a Volition képes volt az álmait megvalósítani azzal, hogy olyan dolgokat is meg tudott csinálni, amire korábban nem volt lehetőség. További részletekbe azonban nem bocsátkozott.

A Saints Row lehetővé teszi majd a játékosok számára, hogy a kooperatív módban is megtartsák a testreszabási lehetőségeiket. „Minden játékos pontosan úgy néz ki, ahogyan testreszabtad őket, amikor a kooperatív módban játszol” – hangsúlyozta Boone. „Minden általad megadott testreszabási lehetőség korlátozások nélkül, teljes mértékben megjelenik majd”.

A játék 2022. február 25-én jelenik meg PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One-ra és Series X/S-re és PC-re.

A játék hivatalos sztorija nagyjából erről szól:

„A Saints Row főnökeként, Neenah-val, Kevinnel és Elival az oldaladon megalakítod a The Saints-t – és felveszed a harcot a Los Panteros, a The Idols és Marshall ellen, miközben a birodalmadat építed Santo Ileso utcáin, és a város irányításáért harcolsz. Végső soron a Saints Row egy induló vállalkozás története, csakhogy a The Saints üzletága történetesen a bűnözés…”

A Saints Row reboot első nagyobb trailere egyébként nem aratott túl nagy sikert a gamerek között, sokan hevesen kritizálták, amikor felkerült a közösségi médiákra.

Forrás: PlayStation Lifestyle

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu