A Saints Row rebootot hevesen kritizálják a rajongók a közösségi médiában

A Saints Row rebootot hevesen kritizálják a rajongók, de a fejlesztője, a Volition kijelenti, hogy „nem fogunk meghátrálni”; bár a trailerét hegyekben állnak a nemtetszések.

 

A Saints Row , a Volition saga új játéka és a Gamescom Opening Night Live 2021 során bemutatott játék, egy reboot lesz . De mióta bemutatták a trailert, csak kapja, folyamatosan a játék a savat – amely nem éppen építő jellegű .

Az összes hivatalos csatornán, amin csak lehet, a rajongók a Saints Row iránt kimutatták elégedetlenségüket. A negatív vélemények sokkal számosabbak, mint a pozitív, bár a játék hivatalos Twitter fiókja válaszolt a felhasználóknak.

A videókat együttesen már több mint egymilliószor nézték meg, mintegy 70 000 felhasználói negatív interakcióval. Csak a kiadó saját Youtube csatornáján 29.000 negatív reakció van, 18.000 pozitív ellenében.

De ennek ellenére, a Volitionnál világossá tették, hogy nem fogják megváltoztatni a játékról alkotott elképzelésüket, amelyet a kezdetektől fogva szem előtt tartottak, a negatív reakciók ellenére. A Twitteren a hivatalos Saints Row fiók reagált is az aggodalmakra. Az egyik tweetben ez áll:

„Nem fogunk visszakozni a játékkal.”

„Megértjük, ez valami új és meglepő reakciókat váltott ki, mivel nem látott reboot „, fejezték be a mondatot. Ez nem sokkal azután történt, hogy ugyanaz a fiók egy tweetet tett közzé a népszerű ” haters gonna hate ” mém gifjével .

A legtöbb kritika egyébként a karakterek művészi stílusát és dizájnját érte. A rajongók konkrétan azt kifogásolják, hogy a régi, sokkal hitelesebb bűnözők helyett huligánkodó, ripacskodó, hipster tinédzserek a főszereplők. A készítők azzal védekeznek, hogy ennek most oka van, ez egy új birodalom, amit a semmiből kell felépíteniés amíg nem lesz valami, meg kell kezdeni a semmit. A testreszabás erősebb lesz, mint valaha, és a „főnököd” bárki lehet.

Szóval, még várhatnánk egy kicsit, hogy lássuk a játékot, és annak fejlődését, mielőtt következtetéseket vonnánk le, nem? Egyértelmű, hogy a Volition eddig is remek címeket hozott ki.

Nektek egyébként mi a véleményetek: mit gondoltpk az új Saints Row rebootról és a jövőjéről? Még van idő a megjelenéséig , vagyis még sok változtatást láthatunk…

Forrás: Push SquareVideo Games Chronicle

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu