Ez már elképesztő: tovább szivárog a Call of Duty: Modern Warfare II!

A Call of Duty: Vanguard, az idei felvonás még meg sem jelent, és már most hallunk egyre többet a 2022-ben érkező részről…

 

Tom Henderson (aki mostanában a VGC-nek ír) azt állítja a játékról, hogy a Task Force 141 (Shepherd, Soap, Ghost…) fog a kolumbiai drogkartellekkel megküzdeni a Call of Duty: Modern Warfare II-ben, aminek multiplayere több pályát is át fog emelni az eredeti, 2009-ben megjelent CoD:MW2-ből, és persze a Call of Duty: Warzone is bővülni fog egy új pályával, hogy ezzel is játszassa magát az Activision Blizzard free-to-play játéka.

RalphsValve szivárgotatásáról már írtunk, de újabb részleteket közölt a Twitteren. A multiplayerben lesz egy Extractionhöz hasonló játékmód, a perkek között ott lesz a Ricochet (különleges lőszert biztosít, ami a felületekről lepattog), illetve a Bounty Hunter is. A field upgrade-ek és az egyedi karakterek (operatorok) visszatérnek, lesz egy olyan játékmód, ahol képletesen szólva láva lesz a lábaink alatt (Floor is Lava), illetve egy uplink és egy hostage mód is lesz (szóval aki túszokat keres, itt majd talán megtalálhatja).

A visszatérő pályák között fellelhetjük a Favelát, a Terminalt, a Highrise-ot, a Shipmentet és a Quarry-t. A fegyverek között többféle AK, az MK47, a DT MDR, illetve a Beretta ARX-160 képviseli a gépkarabély (assault rifle) kategóriát, a géppisztolyok (SMG) között az MP5K, az MP7, az MP9, az UMP45 és a Vz.61 lesz az Infinity Ward játékában, a precíziós puskák (marksman rifle) között a Kel-Tec RFB és az M110 SASS képviselteti magát, a SPAS-12 és a Savage M24 lesz a shotgunok között, az AMT Hardballer, a Berette, illetve a CZ P-09 lehet a pisztolyos választásunk, a mesterlövészek között a BFG-50 és a CheyTac Intervention lesz a Call of Duty jövőre érkező részében, a karabélyokból a Winchester 92, a Browning BLR, és a Savage M99 jut be, az RPG-7 lesz a rakétavető, és a kések között a Karambit, a Butterfly Knife és a Combat Knife lehet a játékban.

A mesterséges intelligencia a szivárogtató szerint realisztikusabb lesz, így okosabban és rugalmasabban reagálhat a mi cselekedeteinkre. Immerzióra fog építeni a játék, így karakterünk liheghet, megijedhet… és az első küldetésben a Task Force 141 megpróbál infót gyűjteni egy drogbáróról: vagy közvetlenül, vagy lopakodva állhatunk neki, és ettől függ, ki hal meg a csapatunkban. Egy olyan döntésünk is lesz, ahol választhatunk, hogy tüzet eresztünk-e egy csoport emberre, ami lehet, hogy valóban a kartell tagjai, de az is lehet, hogy a kolumbiai katonai rendőrséget lőjük agyon…

Mindez persze nem hivatalos, de ha ennyire sok részletet hallunk, lehet, hogy van benne igazság.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu