Akció, nyílt világ és sárkányok az Elden Ring gameplay videóban! [VIDEO]

A FromSoftware a multiplayert és az új Elden Ring játék egyéb funkcióit is bemutatja.

 

Eddig lassan csordogáltak hírek a fejlesztőktől, de végre van újdonság! A japán FromSoftware csapata egy terjedelmes Elden Ring gameplay videót mutatott be, aminek köszönhetően láthattuk a várva várt nyílt világú RPG-t akció közben, valamint megerősítették, hogy lesz egy speciális gyűjtői kiadás (ami percekkel korábban kiszivárgott), amiben lesz egy figura, sőt, a kaland egyik főszereplőjének, Maleniának a sisakjának a másolata is.

A kibővített játékmenet egy sárkány elleni harccal kezdődött. Az újdonság itt azonban abban rejlik, hogy főhősünk egy lovon lovagol, ami az Elden Ring egyik újdonsága a Souls-saga többi játékához képest. Az új fantasy univerzum további izgalmas részleteit mutatták be a játékmenet során, egy nagy és gyönyörűen illusztrált térképet, amelynek segítségével nagyobb kényelemmel fedezhetjük fel a FromSoftware játékának hatalmas és veszélyes nyílt világát.

Az  Elden Ring Premium Edition tartalmazza Malenia sisakjának másolatát. Az új világban tett utazásunk során megidézhetünk más játékosokat, hogy egy megújult többjátékos élményt élvezhessünk, szembenézve a végső főnökökkel és a fantasy univerzum veszélyeivel. A mountok segítségével rövidebb idő alatt nagy távolságokat tehetünk meg, a fantasztikus Sekiro nyomán pedig a forgatókönyvek vertikalitása lehetővé teszi, hogy lopakodással és lopakodó támadásokkal pusztítsuk el az ellenfeleket, mielőtt azok észrevennék.

Természetesen FromSoftware játékról lévén szó és arról a csodálatos nyitott világról, a saga-ban megszokotthoz közelebb álló dizájnnal rendelkező dungeonokat, barlangokat és kastélyokat is találunk majd. A játékmenet során már láthattunk néhány ilyen komor helyet, bár a nyílt világ és a gyönyörű panorámák átvették az elsődleges szerepet.

Nem maradhattak ki a lenyűgöző végső bossok sem, néhány összecsapással, amelyek rengeteg izgalmat ígérnek, és az utolsó harc igazi kihívásnak ígérkezik.

Ahogy kiszivárgott, a The Elden Ringhez egy speciális gyűjtői kiadás is készül, amely tartalmazni fog egy 23 cm-es Malenia figurát és egyéb extrákat, mint például egy 40 oldalas művészeti könyvet vagy a hanganyagot digitális formában, ahogy azt a hivatalos weboldalon is láthatjuk. A FromSoftware rajongóknak azonban egy másik, jobbnál jobb lehetőség is a rendelkezésükre áll majd: a Premium kiadás, ugyanezzel a tartalommal és Malenia sisakjának életnagyságú másolatával.

A Premium kiadás (sisakkal) ára 259,99 euró, míg a gyűjtői 189,99 euróba kerül majd. Mindkét kiadás egyéb extrákat is tartalmaz majd, például három exkluzív kártyát a Középföldek képeivel, egy szövettapaszt vagy egy játékposztert. Ez a híráradat egyébként alig néhány nappal az Elden Ring zárt béta tesztelési fázisának megkezdése előtt érkezik, hogy a szervereken próbára tegyék a játékot.

Forrás: Engadget

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu