Total War: Warhammer III: jó bejelentés az Xbox Game Pass-előfizetőknek [VIDEO]

A SEGA és a Creative Assembly megjelenési dátumot adott a hármas Warhammeres Total Warnak, és a stratégáknak nem is biztos, hogy kapásból pénzt is kell adni érte.

 

A SEGA és a Creative Assembly a Total War weboldalán közölte, hogy a Steamen, az Epic Games Store-on, illetve a Microsoft Store-on is megtalálhatjuk majd a Total War: Warhammer III-at, ami télen, és nem 2021-ben fog megjelenni. Szóval, aki rendelkezik aktív Xbox Game Pass-előfizetéssel, örülhet: a játék a megjelenés napjától ott lesz az XGP PC-s kínálatában. (Talán épp amiatt, mert a SEGA és a Microsoft stratégiai együttműködést jelentett be a Super Game next-gen, felhős fejlesztői platformja miatt?)

A káosz világa a mi világunkon és annak háborúin túl létezik. Ez egy olyan dimenzió, ahol a mágia nagy szerepet játszik, de nem éppen kellemes hely; a halandók számára nem is nagyon felfogható. Mindig is nagy erőről és hatalomról tesz ígéreteket, de a megcsodálása elvarázsol mindenkit, és fel kell hozzá a lelkünket áldozni, hogy részesévé váljunk. Négy hatalom uralkodik felette, és mindegyikük egy démoni korrupcióba borítaná a világot (Nurgle, a pestis istene; Slaanesh, a mértéktelenség ura; Tzeentch, az utak megváltoztatója; és Khorne, a vér és a mészárlás istene).

A világok közötti határvonalon két királyság tölti be az őrző szerepét (Kislev kitartó harcosai, továbbá Grand Cathay nagy birodalma), de mindkettejüket hátráltatják a saját megpróbáltatásaik, és mind a kettőnek át kell lépnie a határvonalat, hogy a káosz világába kiküldje a saját hadseregét. A világ a szakadék szélén áll, és egyetlen lökés kataklizmába fogja taszítani, de van valaki, aki pont ezt akarja elérni: egy olyan ősi alak, aki csak és kizárólag a legfőbb hatalomra vágyik. De ehhez a sikerhez szüksége van egy bajnokra. A közelgő konfliktus mindenkit el fog nyelni. Le tudjuk-e győzni a démonainkat, vagy képesek leszünk-e parancsolni nekik?

A végére akkor a megjelenési dátum (Xbox Game Passon is): február 17-e. A videóban az ogrékat láthatjuk.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu