Venom: Vérontó elérte a 400 millió dolláros bevételt a kasszáknál

MOZI HÍREK – Ahogy egy újabb Marvel-film került a mozikba, a Venom: Vérontó újabb mérföldkővel folytatja pályafutását.

 

A Sony Pictures második filmje a szimbiótáról átlépi a 400 millió dolláros határt világszerte. Konkrétan a területenkénti forgalmazás 191,6 millió dollárnál tart az Egyesült Államokban és további 212,5 millió dollárnál a többi országban.

Venom: Vérontó lett minden idők második legnagyobb októberi bemutatója, a Joker mögött ülve, amely még a világjárvány előtt került a mozikba, ami még lenyűgözőbbé teszi a teljesítményt. A negyedik héten a szimbióta-film nagyon hasonló számokat ér el, mint az első rész. Sőt, utóbbi a negyedik héten 191,6 milliót keresett, az első film a negyedik hétvégéjén az Egyesült Államokban 190,8 milliót ért el, és mindezt úgy, hogy figyelembe kell vennünk, hogy ez egybeesett a Halloween előtti hétvégével. A 2018-as film világszerte összesen 856 millió dollárt hozott, ebből 213,51 millió dollárt az Egyesült Államokban.

Tom Hardy visszatérése Eddie Brock szerepében 90,1 millió dollárral lenyűgöző nyitást hozott. Oroszországban is ez volt a legerősebb nyitás a mozik bezárása óta, és ez volt a Sony legjobb teljesítménye ott. A 31,4 millió dollárral a tíz legjobban kereső film között van azon a piacon (egészen pontosan a nyolcadik helyen). Emellett még mindig nincs hivatalos hír a kínai bemutatóról, ahol az előző film lenyűgöző 269 millió dolláros bevételt hozott. Ausztráliában és Japánban november 25-én, illetve január 3-án mutatják be a filmet. Egyszóval a Venom még egy darabig további vérengzéseket fog okozni.

MOVIE NEWS - A Tom Hardy-film megdöntötte az októberi nyitóhétvégi bevételi rekordot!

Mindezen jó adatok ellenére a Sony Pictures hivatalosan még nem jelentette be a harmadik Venom-filmet, amiről tudjuk, hogy tervben van. A bejelentésre azonban bármikor sor kerülhet, főleg, hogy a Sony a következő évekre is lefoglalt néhány dátumot a bemutatótervben.

Forrás: blogdesuperheroes

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu