Neil Druckmann befejezte a The Last of Us HBO-sorozat forgatását

MOZI HÍREK – A Pedro Pascal és Bella Ramsey főszereplésével készülő, várva várt sorozat munkálataiban a videójáték-saga készítője is komoly szerepet játszott.

 

 

Tudtuk, hogy Neil Druckmann, a The Last of Us-saga atyja fontos szerepet kap az ígéretes sorozatban, amely a videójáték-franchise-t adaptálja televízióra, és amelyet az HBO forgalmaz majd. Druckmann a produceri és írói feladatai mellett néhány epizódot rendezett is, a lenyűgöző, díjnyertes rendezői gárda mellett, amelybe Jasmila Zbanic (Quo Vadis, Aida?), Ali Abbasi (Határeset) és a pilot epizód rendezője, Kantemir Balagov is beletartozik.

Úgy tűnik, hogy Druckmann közreműködése véget ért, a rendező elköszönt a csapattól:

„…a világ legjobb tévés stábjától, köszönöm a hihetetlen munkát, a szenvedélyt és azt, hogy olyan jól éreztem magam, borzasztóan fogtok hiányozni!” – osztotta meg Twitter-fiókján.

Druckmann azt is bevallotta, hogy izgatottan várja a visszatérést a Naughty Doghoz, valamint viccelődött a meleg időjárással, ami a kaliforniai Santa Monica-i irodában vár rá. A The Last of Us-sorozat megjelenési dátumát még mindig nem tudjuk, de már rengeteg képet láthattunk a forgatásról, többek között Joelről és Ellie-ről is „játékhű” viseletben.

Pedro Pascal mint Joel, Bella Ramsey mint Ellie és Anna Torv mint Tess mellett nemrég megtudtuk, hogy Natasha Mumba is csatlakozik a sorozathoz egy új karakterként, Kim Tembo szerepében. A sorozat filmzenéjét az összetéveszthetetlen Gustavo Santaolalla adja majd.

Forrás: Eurogamer

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu