Közeledik az Uncharted 4 PC-re és PS5-re: A Legacy of Thieves már korhatár-besorolást is kapott

Az Uncharted: Legacy of Thieves várhatóan 2022 első negyedévében érkezik.

 

 

A Sony PlayStation folytatja stratégiáját, miszerint konzol-exkluzív játékai, mint az Uncharted-széria, PC-re is megjelennek. A japán cég egyre nagyobb lelkesedéssel igyekszik PC-re is adaptálni legjelentősebb franchise-ait, és ezek közül az nem maradhatott ki az Uncharted-saga sem. Úgy tudni, valamikor jövő év első hónapjaiban kaphatjuk kézhez az Uncharted: Legacy of Thieves Collection, ám a megjelenési dátum ez közelebb lehet, mint gondolnánk.

Az Uncharted: Legacy of Thieves PC-s és PS5-ös változata Ausztráliában már megkapta a korhatár-besorolást, ami gyakran jelzi a közelgő megjelenést. Ez bizakodásra adhat okot, habár mielőtt lélekben magunkra öltenénk Nathan Drake elmaradhatatlan pisztolytáskáját, talán érdemes lesz megvárnunk, hogy más, például az európai vagy az amerikai szervek is besorolják a játékot.

A gyűjtemény a Naughty Dog sorozatának utolsó két videójátékát tartalmazza: Uncharted 4-et és az Uncharted: The Lost Legacyt. Mindkettő sikeresen debütált PS4-en, most pedig PS5-re és PC-re érkeznek némileg felturbózva. A PlayStation azonban úgy nyilatkozott, hogy nem biztos, hogy egyszerre érkeznek, vagyis a PS5-ös kiadás valószínűleg előbb jöhet, mint a PC-s.

Az Uncharted: Legacy of Thieves Collection PS5-re és PC-re a tervek szerint valamikor 2022 első negyedévében jelenik meg. Ez egy újabb ékes bizonyítéka a Sony aktuális jövőképének: több százmillió játékost akarnak elérni, a saját next-gen konzoljukon túl több platformra is elhozva címeiket.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu