A Grand Theft Auto: The Trilogy átmenetileg eltűnik PC-n

A Grand Theft Auto játékok eltűnése a RockStar indítóprogramjának összeomlásához kapcsolódik.

 

A GTA: The Trilogy – The Definitive Edition megjelenésére készülve a RockStar eltávolította a GTA 3-at, a GTA: Vice City-t és a GTA: San Andreas-t a digitális boltokból. Úgy tűnik azonban, hogy egy hiba miatt a franchise legújabb remastered kiadása átmenetileg eltűnt PC-n, mivel úgy tűnik, hogy a legújabb trilógia PC-s verziója nem vásárolható meg, amit a RockStar indítóprogramjának jelentős összeomlásának tulajdonítanak.

Mint azt maga a Rockstar a közösségi médiában bejelentette, a RockStar PC-s platformja tegnap ideiglenes karbantartás miatt nem működött. Ennek következtében a felhasználók nem tudtak hozzáférni a launcher szolgáltatásaihoz, így a játékosok nem tudnak hozzáférni olyan játékokhoz, mint a Red Dead Redemption 2 vagy a korábbi GTA: Trilogy – The Definitive Edition.

Emiatt több felhasználó is felhívta a figyelmet arra, hogy a remastered trilógia PC-re történő megvásárlásának lehetetlensége miatt, mivel a cikk írásakor a fizikai PC-s verzió még mindig nem vásárolható meg a RockStar hivatalos weboldalán. Az indítóprogram összeomlásán túl egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a helyzetet, bár a játékért felelős stúdió köszöni a játékosok türelmét.

A RockStar nem csak a franchise három ikonikus játékának grafikáján javított, amivel új összehasonlító videókkal büszkélkedett, hanem látszólag észrevétlen változtatásokat is eszközölt a címeken. A közösségnek azonban nem kellett sokáig várnia, hogy észrevegye, hogy Phil Cassidy ingéről eltávolítottak egy fontos szimbólumot. Bár az eredeti játékokból néhány csalást is eltávolítottak, mindhárom cím tartogat néhány furcsa meglepetést.

A Rockstar Games Launcher ma reggel, jóval több mint egy teljes nappal azután, hogy leállt, újra online volt. A platform által támogatott játékok többsége már játszható, de a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition nem.

Forrás: Forrás: wccftech

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu