Halo Infinite: elrajtolt a multiplayer bétája, rekordot hozott a Microsoftnak [VIDEO]

Igazak voltak a pletykák: a Halo új felvonása az Xbox 20. születésnapjára építve tényleg először a multiplayert tette a pályára.

 

A 343 Industries és a Microsoft bejelentette, hogy a Halo Infinite multiplayerének első szezonja elkezdődött, és ahogy Joseph Staten, a játék kreatív vezetője a Steamen írta, fel akarnak készülni egy jelentős növekedésre a játékosok számában, hogy Master Chief visszatérésének napjára minden rendszer megfelelően működhessen. Néhányan bukkanókba és bugokba futhatunk a béta időszaka alatt, de a free-to-play komponensnek mégis ez a rajtja. Az összes, bolti megjelenésre tervezett pálya és játékmód elérhető, továbbá az első szezon battle pass-a is ott van. Ez Staten szerint azt jelenti, hogy az ebből származó és a testreszabással kapcsolatos tárgyak, amiket megszerzünk (vagy megveszünk) a béta alatt, decemberben is a birtokukban lesznek.

A Halo Infinite első szezonja májusig tart, de amúgy negyedévenként terveznek szezonokat a 343-nál, akik azért nyújtják ki az első évadot, hogy a második a stúdió elvárásainak meg tudjon felelni. A plusz időben további eventek, testreszabhatósághoz kapcsolt tárgyak, és egyéb tartalmak jönek. A játékba bejelentkezők ingyenes kozmetikus tárgyakat kapnak, és ezek a Halo-sorozat 20. évfordulóját ünneplik. Ezután az első event a szezonban a Fracture: Tenrai lesz, ami 23-án kezdődik, és ez lesz az első lehetőség a szamuráj tematikát követő páncélzatos és testreszabási tárgyak megszerzésére. A stúdió januárban közöl több részleteket az első szezon menetrendjéről, illetve a második évadról, a kooperatív sztorimódról, és a Forge megjelenési terveiről.

A SteamDB-n pedig láthatjuk, hogy a Halo Infinite lett a Microsoft legsikeresebb játéka a Steamen, ahol egyszerre 272586 játékossal rendelkezett a rekord pillanatában. Ilyet eddig a redmondiak egyszer sem hoztak össze, igaz, azért hozzá kell tennünk, hogy a free-to-play modell nagyban segít Phil Spenceréknek.

A Halo Infinite december 8-án startol el Xbox Seriesen, PC-n (Steam, Microsoft Store), illetve Xbox One-on. Ha komoly erőre kap Master Chief, decemberben az Xbox Series elviheti az észak-amerikai régióban az értékesítési toplista első helyét.

Forrás: Gematsu, WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu