Tom Hardy és Channing Tatum filmet forgat Afganisztánról

A Universal Pictures megerősítette, hogy Tom Hardy és Channing Tatum főszereplésével elkészítik az Afganisztán közelmúltbeli evakuálásáról szóló, tényeken alapuló filmet

 

George Nolfi forgatókönyvíró (A Bourne ultimátum, Rejtett végzet és Spectral) egy izgalmas, Afganisztánról szóló projektet mutatott be, és a Universal Pictures felkarolta. A film egyik nagy vonzereje, hogy látványos szereplőgárda lesz Tom Hardy és Channing Tatum vezetésével.

A film igaz történeteken alapul majd. A középpontjában három egykori különleges alakulat tagja áll majd, akik afgán katonákkal együtt visszatérnek egy problémás területre, hogy 2021 augusztusában Afganisztán gyors bukása közepette hátrahagyott családokat és szövetségeseket mentsenek meg. A két színésznek tehát tökéletes lesz, hiszen már bizonyították, hogy nagyon jól boldogulnak a pörgős akciófilmekben. Ráadásul Tom Hardy és Channing Tatum a film producerei is lesznek Jules Daly, valamint a Free Association Reid Carolin és Peter Kiernan mellett, George Nolfi pedig executive producerként lesz a fedélzeten.

Úgy tűnik, hogy a filmstúdió egy harmadik színészt is szeretne a filmhez, így Jake Gyllenhaal, John Krasinski vagy Pablo Schreiber is szóba jöhet. Ezt azonban még nem erősítették meg.

Tom Hardy és Channing Tatum filmes karrierjük jó pillanataiban vannak. Mindkét színésznek számos izgalmas projektje van. Tom Hardy például nemrég mutatta be a Venom:  Vérontó-t, és valószínűleg a harmadik részt is megcsinálja, ráadásul láthatjuk őt Gareth Evans, Havoc című filmjében is, ami egy félresikerült drogügyletről szól, és egy megtört nyomozónak kell átverekednie magát a bűnözői alvilágon, hogy megmentse egy politikus elhidegült fiát, miközben felgöngyölíti a korrupció és összeesküvés mély hálóját, ami az egész várost behálózza. A War Party című filmet is ő fogja forgatni, bár erről az Andrew Dominik-filmről még nincs sok információ.

Míg Channing Tatumnak a Free Guy című filmben volt egy kisebb szerepe, a hangját kölcsönzi majd a Dog-nak is, és elkészíti The Lost City-t, ahol egy magányos romantikus regényírónő, aki könyvturnén van a címlapmodelljével, emberrablási kísérletbe keveredik, ami mindkettőjüket egy vad dzsungelbeli kalandba vezeti. A filmnek nagyszerű szereposztása lesz Brad Pitt, Daniel Radcliffe és Sandra Bullock személyében.

Te is alig várod, hogy Tom Hardy és Channing Tatum egy közös filmben szerepeljen? Amig várunk az új filmre, nézd meg a top 10 listánkat az afganisztáni háborúval kapcsolatos filmekről.

Forrás: deadline

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu