Xbox – Power On: már tudjuk, mikor érkezik a vállalat történetét bemutató dokumentumfilm [VIDEO]

A Power On dokumentumfilm-projekt visszatekint a Microsoft első lépéseire az iparágban, az Xbox születésére és a konzolok fejlesztésére.

 

 

Az Xbox 20 éves, és a Microsoft most Power On címen egy dokumentumfilmet készít, amelyben bemutatják, hogyan született meg az a videójáték-fejlesztő részleg, amely ma már elképesztő népszerűségnek örvend a közönség körében. A vállalat kezdeményezésének köszönhetően számos olyan konzol született, amelyek játékosok ezreit ejtették rabul.

Hallottunk már ezt-azt: pletykákat, vállalati anekdotákat a feszültséggel teli pillanatokról, kockázatos lépésekről és elveszett illúziókról. Mégis sokakat meglepett, amikor az Xbox – kihasználva az Xbox Anniversary Celebration adta lehetőséget – bejelentette a Power On: The Story of Xbox című hatrészes dokumentumfilmet, amely a játékokon keresztül meséli el a Microsoft történetét, az olyan címek megszületésének pillanatától, mint az Age of Empires, egészen az Xbox sorozat megalkotásáig, amelyhez olyan fontos megjelenések kötődnek máig, mint például a Forza Horizon 5 és a Halo Infinite.

A játékosok (és bárki, aki kíváncsi a videójátékok világára), ha szeretnének többet megtudni az ágazat egyik legfontosabb vállalatának történetéről, december 13-tól megtehetik ezt a YouTube IMDb TV-n, a Rokun, a Redboxon és más videós platformokon. Emellett az Xbox FanFest tagjai már napokkal a film megjelenése előtt bepillantást nyerhetnek a dokumentumfilm kulisszatitkaiba.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu