Fél éves halasztást kapott a Saints Row reboot

A Volition és a Deep Silver (ami szintén az Embracer Group markában van már évek óta) későbbra tolta a Saints Row újragondolását.

 

A Saints Row hivatalos weboldalán olvashatjuk Jim Boone, a Volition kreatív vezetője üzenetét. Ebben leírta, hogy az eddig tervezett február 25-ei dátumot nem tudják tartani, így fél évvel később, augusztus 23-án jut csak el a játékosokhoz a fejlesztésük eredménye. A Volition célja az, hogy az eddigi legjobb Saints Row játékot hozza létre, és ha az eredeti időpontban adták volna ki, nem érte volna el a stúdió elvárásait, és szerinte a játékosok is jobbat várnak és érdemelnek.

A csapatnak több időre van szüksége, hogy az elképzeléseiket meg tudják valósítani, és ezért finomhangolnak, és a játékban magában sok változás nem fog történni, csak a minőséget növelik és kipolírozzák kívülről-belülről. Boone hozzátette, hogy lebecsülték a koronavírus-világjárvány hatását a menetrendjükben, de mindenki gyorsan adaptálódott az otthoni munkához, és ugyanúgy produktív maradt a stúdió. Viszont a Saints Row mérete és elképzelése miatt több idő kellett nekik, hogy tökéletesítsék tudásukat.

Az augusztusi bejelentéskor azt mondták, hogy a Saints Row sorozatban ez lesz a legnagyobb és legjobb játék, de a gól elérése érdekében jelentős időt adtak maguknak. A történetbe nem fognak belenyúlni, a karaktereken sem fognak módosítani ebben a hat hónapban, és amit eddig is kedveltünk a Saints Row-ban, továbbá amit megosztottak már velünk, változatlanok maradnak. Az utóbbi két évben Boone szerint a szórakoztatóipar mindegyik szegmense érzékelt valamilyen változást. A stúdió tagjai is érzik játékosként, hogy milyen, ha valami általuk várt halasztást kap, de azt is tudják, hogy amikor a kezeinkbe jut a Saints Row, akkor úgy fogjuk érzékelni, hogy megérte várni. Ez most a legnagyobb prioritás a Volitionon belül.

A Saints Row reboot tehát augusztus 23-án jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Epic Games Store), PlayStation 4-re, és Xbox One-ra.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu