Halo Infinite: a megnyújtott első szezon miatt késni fog a kooperatív kampány

A 343 Industries nem akarja elsietni Master Chief történetének következő fejezetét, a Halo Infinite ha a kooperatív megoldásól van szó: várnunk kell rá, de remélhetőleg cserébe kifogástalan minőséget kapunk az Xbox-exkluzívtól.

 

A stúdiótól Joseph Staten beszélgetett az Eurogamerrel. Itt megemlítette, hogy a Halo Infinite (aminek a multiplayere már el is indult béta formájában, így megtalálhatjuk például a Steamen is a free-to-play komponenset) multiplayerének első szezonját májusig futtatják. (Korábban le is írtuk, hogy miért.) De ezzel az elnyújtott időszakkal több tartalom is jönni fog, de az árnyoldaláról is beszélnünk kell.

Amikor arról beszéltek a stúdión belül, hogy a Halo Infinite második szezonját májusig elnyújtják, beszélgettek a kooperatív kampányról, illetve a Forge-ról. Staten ekkor felhozta, hogy a cél ne változzon, és a co-op játékmódot továbbra is a multiplayer második évadjára el kellene készíteni, és a Forge esetében a célidő a harmadik szezon kezdete. (Mivel három havonta lesznek a szezonok, ami alól értelemszerűen az első kivétel, a Forge valamikor augusztusban jöhet.)

Staten hozzátette, hogy a megtoldott első évad ellenére változatlan céljaik vannak, és most nem tud a 343 Industries sem keményebb dátumokhoz kötődni, ugyanis a multiplayer béta is megmutatta nekik, hogy lehetnek más tényezők, amik a fontossági sorrendben előrébb jöhetnek. Tudja, hogy folytatólagos kihívás lesz „a nagyobb kövek elmozdítása”, mert a játékosoknak igenis jogos visszajelzései vannak adott problémákkal kapcsolatban, de azt sem felejtette el, hogy néhány nagyobb dolog van, amit a rajongóknak el kell hozni. Ilyen a kooperatív sztorimód és a Forge eszközkészlet is. Ezek nagy ígéretek, amiket be kell teljesíteniük.

A Halo Infinite amúgy bearanyozódott, így megindultak a lemezek gyártása, hogy a boltokból felmarkolhassuk a fizikai kiadást, ha esetleg erre lenne igényünk (néha a lustaságot, azaz a digitális kiadást le lehet, és le is KELL győzni). A játék amúgy december nyolcadikán fog megjelenni Xbox Seriesre, PC-re (Steam, Microsoft Store), illetve Xbox One-ra.

Forrás: WCCFTech, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu