Cowboy Bebop: John Cho durva sérülést szenvedett forgatás közben, elképesztő módon oldotta volna meg a Netflix! [VIDEO]

MOZI HÍREK – John Cho keresztszalagja szakadt el a forgatás közben, emiatt egy évig (!) állt a sorozat, de még elképesztőbb, hogy a Netflix milyen megoldásokon gondolkozott!

 

Amikor John Cho eredetileg Spike Spiegel szerepét kapta meg a Netflix 2019-es Cowboy Bebop-adaptációjában, a reakciók elég pozitívak voltak. Elvégre a színészt sokan megbízható és megnyerő színésznek tartják. Hat hónappal később viszont Cho a forgatáson sérülést szenvedett, ami miatt a forgatás leállt, amíg időt kapott a gyógyulásra.

Most, hogy a Bebop végre nézhető a Netflixen, Cho nemrég lehetőséget kapott arra, hogy őszintébben beszéljen a történtekről. A színész James Corden Late Late Show című műsorában jelent meg, és elárulta, hogy egy éjszakai jelenet forgatása közben elszakadt a keresztszalagja. Bár még mindig nem biztos benne, hogy mi okozta, a felépülése alatt beszélgettek arról, hogy milyen meghökkentő megoldásokat agyaltak ki a sorozat készítői a megoldásra. Az egyik ilyen javaslat az volt, hogy az arcát egy másik színészre CG-zzék, mint Az írnél.

Persze erre nem került sor, mert az nagyon sok pénzbe került volna. Hasonlóképpen, a lényegesen olcsóbb lehetőség, hogy csak egy zsámolyt használjanak, és Chót csak alulról vegyék fel. Végül ezt is elvetették, mert Cho szerint „úgy gondolták, hogy „ez veszélyes”. Így egy év szabadságot kapott a felépüléshez, miközben Cho azon kapta magát, hogy csak a dohányzó, tésztát szerető, gólyalábas cowboyra gondol.

„Nem hiszem, hogy valaha is többet gondoltam volna egyetlen szerepre sem” – mondta Cho, aki arról beszélt, hogy az egyéves fizikoterápia alatt „minden nap” Spike-ra és a sorozatra gondolt. Az első évadot vadonatúj térdével fejezte be, és örül, hogy jól mennek a dolgok. „Eddig minden rendben” – viccelődött, miközben azért lekopogta. „Állítólag 100 százalékos állapotban vagyok, de ne teszteljetek”.

Cho többek között a Star Trek rebootban Sulu szerepéről ismert, és úgy tűnik, hogy a Bebop és a Star Trek között nem tud távol maradni a sci-fitől. Amikor Reggie Watts megkérdezte tőle, hogy fontolóra venné-e valaha, hogy az űrben forgatna egy filmet, mint amilyet Tom Cruise tervez végül, Cho olyan látszólag komolysággal válaszolt „igen”, mint egy gyerek, akit épp most kérdeztek meg, hogy szeretne-e új játékot. „Ha te megtanulsz zongorázni” – mondta viccesen Cordennek – „akkor én tényleg elmehetek az űrbe”. Talán ez lehet a terv, ha a Bebop kap egy második évadot.

A Cowboy Bebop már elérhető a Netflixen.

Forrás: The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu